Travel

Fabulous Things

Jaan teille vielä yhden ravintolavinkin Alicanteen. Kävimme kahteenkin otteeseen syömässä paljon kehutussa La Terraza Del Gourment terassilla. Terassiravintola sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Alicanten satamaa balmukadun varrella. Ehkä hieman vaatimattoman näköisen terassin ei kannata antaa hämätä, sillä tässä ravintolassa on todella herkullinen ruoka. 

Viimeisen päivän kunniaksi päätimme nauttia kunnolla ja valitsimme ravintolan kattavan tapas menun. Tapas menu koostuikin monesta runsaasta ja herkullisesta annoksesta. Hintakaan ei ollut todellakaan paha 27,50€ / henki. Tarkemmin ravintolan ruokiin voit tutustua tässä. Suosittelen myös ravintolan päivän menuuta (menu del dia), joska koostuu alkuruuasta, pääruuasta ja jälkiruuasta. Näistä löytyy myös usein todella herkullisia vaihtoehtoja. 

Terassilla oli todella ihanaa nauttia auringon paisteesta ja hyvästä ruuasta. Ainoa negatiivinen asia ravintolassa oli terasilla kiertävät kaupustelijat ja katusoittajat mutta tämä sama ongelma koskee kyllä kaikkia terassiravintoloita. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.