Travel

Fabulous Things

Otetaan tähän väliin lisää matkakuvia Espanjasta. Alicanten tärkein historiallinen nähtävyys on Castillo de Santa Barbara. Kukkulan päällä oleva Santa Barbaran linna ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Linnan huipulta on upeat näkymät ympäri Alicanten kaupunkia. Upeiden maisemien lisäksi huipulla pääsee tutustumaan myös linnan mielenkiintoiseen historiaan.

Huipulle ei onneksi tarvitse kävellä, vaan sinne pääsee kätevästi hissillä. Hissi on vienyt kukkulan huipulle jo vuodesta 1963. Hissin sisäänkäynnin löydät rantakadun kupeesta. Hissin hintakaan ei ole kuin 2,70€ / aikuinen. Linna on avoinna päivittäin ympäri vuoden. Alla olevassa kuvassa näkyy hyvin rannan tuntumassa oleva hotelli Melia Alicante, jossa yövyimme matkalla. Hotellia esittelin teille paremmin tässä Travel -jutussa.

Castillo de Santa Bárbara on yksi Euroopan suurimmista keskiaikaisista linnoituksista ja se on näytellyt merkittävää roolia Alicanten historiassa. 800-luvulla maurien, lähes koko Espanjaa aikanaan hallinneiden muslimien, alunperin rakennuttama linnoitus on vuosisatojen saatossa ollut useiden eri valtakuntien hallinnassa ja sen herruudesta on käyty lukuisia taisteluita. (www.matkaideoita.com)

 

Kommentit

SuviKKKK (Ei varmistettu)

Kiitoksia ihanista, inspiroivista sisustuspostauksista. Minkä vinkin antaisit, kun kotona alkaa sisustus tympimään. Toisinaan vain kaikki kyllästyttää, uskon saman tunteen tulevan muillekin...

Fabulous
Fabulous Things

Hei SuviKKKK!

Kiitos! Kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota blogistani. Yksi vinkki on karsia tila mahdollisimman tyhjäksi sisustustuotteista ja tarkastella tilaa vain huonekaluilla. Näin tilan usein näkee uusin silmin. Voiko olemassa olevat huonekalut ja sisustustuotteet asetella uudella tavalla? Voiko toisesta tilasta tuoda jotain uutta sisustukseen? Tarvitseeko tilaa piristää uusilla sisustustekstiileillä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.