Travel

Fabulous Things

Instagramin seuraajat tietävätkin jo, että kävimme viime viikonloppuna Tukholman risteilyllä. Lounastimme Jamie Oliverin uudessa Jamie's Italian ravintolassa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Scandic Anglaisin yhteydessä. Hotelli on aivan kivenheiton päässä on Sture gallerian -ostoskeskuksesta sekä Humlegårdenista. Ravintolat ikkunat avautuvat toiselta reunalta vilkkaalle Sturegatanille.

Ravintola on sisustettu rennolla otteella yhdistellen eri materiaaleja, värejä ja tyylejä. Heti ravintolan sisääntulossa on myynnissä Jamie Oliverin keittokirjoja ja keittiötarvikkeita.

Alkupalaksi otettu bruschetta oli todella mielenkiintoinen. Aivan ohueksi leikatun leivän päällä oli rapua, omenaa, chiliä, minttua, sitruunaa ja lisäksi avokaadotahnaa. Todella kaunis annos!

Tarjoilija suositteli pasta-annoksia, sillä pastat tehdään itse ravintolassa. Pastan valmistamista voi myös seurata ravintolassa, sillä ravintolan ohessa on lasiseinäinen huone missä pastat valmistetaan. Pasta-annoksissa oli valittavana pieni tai iso koko, riippuen kuinka monta ruokalajia haluaa nauttia. Tarkemmin menuun voit nähdä tässä.

Ravintolassa on myös erillinen baarin puoli missä voi myös nauttia drinkkejä ja ihailla puistonäkymiä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.