Travel

Fabulous Things

Olen ihan täysin unohtanut jakaa teille kuvia toukokuiselta Tukholman risteilyltä. Risteily oli varsinainen hemmottelumatka, sillä matkustimme tilavassa Commodore -hytissä. Tilavaan 25 neliön hyttiin mahtuu leveän parisängyn lisäksi erillinen olohuoneosio nojatuoleineen. Hyttiin kuuluu virvokkeita, hedelmiä sekä kylpytakit ja tohvelit. Eli varsin mukava tapa matkustaa laivalla. Tällä kertaa valitsimme vaaleilla sävyillä sisustetun hytin, sillä olemme matkustaneet myös merihenkisesti sisustetussa hytissä, tähän hyttiin voitte tutustua paremmin tässä Travel -jutussa.

Commodore -hytin hintaan kuuluu herkullinen erikoisaamiainen Bon Vivant -ravintolassa. Lämpimäksi aamiaisvaihtoehdoksi valitsin parsamunakkaan, joka oli todella herkullista. Aamiaisen voi Bon Vivant -ravintolassa päättää vaikka macaroneihin. Aamiaisen saa vaihtoehtoisesti tilata myös hyttiin. Edellisellä Commodore -risteilyllä teimme näin ja siitä voitte vuorostaan lukea lisää tästä Travel -jutusta.

Commodore -hyttiluokkaan kuuluu myös oma lounge -osasto, jossa on baari ja saunat. Saunoja saa varata myös itselleen tunnin ajaksi. Saunan lauteilta on mitä parhaimmat näkymät merelle. Loungesta löytyy myös kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.