Travel

Fabulous Things

Matkavinkki Monacoon! Kaupungin sykettä kannattaa paeta hetkeksi vehreisiin puistomaisemiin. Jardin Exotique sijaitsee mäen rinteellä, josta on mahtavat näkymät ympäri Monacoa. Mutkittelevilta mäen rinteiltä voi ihastella näkymiä mm. vanhaan kaupunkiin päin. Ehdottomasti yksi parhaista näköalapaikoista! 

 

Kommentit

Amandann (Ei varmistettu)

Sinullahan on keittiössä Habitatin musta lasinen ruokailupöytä? Olen jo pitkään etsiskellyt saman tyylistä pöytää pieneen yksiööni :) Olen etsiskellyt tuota samaista yksilöä Habitatin omilta nettisivuilta ja toki muualtakin, mutta missään ei ole tullut vastaan :( Minkä hintainen tuo ruokapöytä mahtaa suunnilleen olla, jotta tiedän varautua ja miettiä, että kannattaako kauppaan ylipäätän lähteä :) Kiitokset jo etukäteen!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Amandann!

Olen ostanut pöydän aikoinaan Stockmannilta, kun aikoinaan Habitatin tuotteita myytiin siellä. Valitettavasti en kyllä muista paljon pöytä maksoi, olisiko jotain 500€ luokkaa. Kannattaa katsoa myös Habitatin kansainväliset nettisivut, sieltä löytyy varmaan enemmän tuotteita. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko nuo Balmuirin sivuilla olevat kuvat sun makuuhuoneesta?

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Jätetään se arvoitukseksi...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämän blogin omistajahan on töissä balmuirilla. Merkin fb-sivuilla näin kerrottiin Helsingin showroomin avajaisten aikoihin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.