Travel

Fabulous Things

Muutama viikonloppu sitten päätimme pitää hemmotteluviikonlopun ja suuntaisimme kohti Tallinnaa. Meillä oli Hotels.comin kautta ilmainen hotelliyö, joten hemmottelimme itseämme ottamalla Swissotellista 65 neliön sviitin. Sviitti sijaitsi 25. kerroksessa, joten huoneesta avautui mahtavat näköalat merelle ja kaupungin yli. Sviitissä oli erillinen makuuhuone, jossa todella leveä muhkea sänky. Makuuhuoneen yhteydessä oli todella tilava kylpyhuone kylpyammeineen. Eipä tästä viihtyisästä sviitistä malttanut juurikaan poistua. Huoneen hintaan kuului myös pääsy spahan sekä lounge-osastolle.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä olet tykännyt diptyguen kynttilöistä? Mitä suosittelisit niistä ? Entä huonetuoksut? Oletko kokeillut? Suosituksia ?

Fabulous
Fabulous Things

Hei!

Pidän Diptyquen kynttilöiden monipuolisesta tuoksuvalikoimasta, tietenkään kauniista kynttiläkupista ei ole haittaa. Laajasta tuoksuvalikoimasta löytyy varmasti mieluisa tuoksu jokaiselle. Itse pidän suhteellisen voimakkaista ja mausteisista tuoksuista. Yksi suosikeistani on CUIR: http://www.diptyqueparis.com/home-fragrances/candles/bougie-cuir.html. Myös MUSC ja OUD kuuluvat suosikkeihini. Huonetuoksuja en ole vielä kerennyt kokeilla, joten niistä en valitettavasti osaa sanoa mitään. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.