Travel Details

Fabulous Things

Alkuviikko on kulunut työmatkalla. Matkoilla toilet-laukusta löytyy Yves Rocherin Homme Energie -sarjan päivävoide ja silmänympärysvoide, jotka sain jo jonkin aikaa sitten kokeiluun. Matkoilla virkistävät ja kosteuttavat kosmetiikkatuotteet ovatkin todella tarpeen. Erityisesti silmänympärysiho kaipaa hoitoa, sillä päivät työmatkoilla saattavat venyä todella pitkiksi. Tensor Eye Care -silmänympärysvoidetta kuvaillaan nettisivuilla näin: Huomaat silmänympärysgeelin virkistävän ja viilentävän vaikutuksen heti. Kevyt, raikas koostumus sisältää väsymystä vastaan vaikuttavaa guaranaa sekä tyrniuutetta, jolla on ihoa kosteuttava ja sen kimmoisuutta lisäävä vaikutus. Rypyt ja juonteet silottuvat, silmäpussit pienenevät ja katse näyttää heti virkeämmältä. Kolmikuulainen applikaattori viilentää ja hieroo ihoa miellyttävästi. Virkistävä vaikutus tehostuu, kun säilytät tuotetta jääkaapissa.

Kosteuttava ja virkistävä päivävoide on myös matkoilla todella tarpeellinen. Homme Energie -sarjan päivävoiteen tuotekuvaus kuuluu näin: Miellyttävä, kosteuttava anti-age-voide sisältää runsaasti ihoa virkistäviä ja silottavia ainesosia. Erityisesti miehen iholle kehitetty tehokas koostumus sisältää virkistävää guaranaa sekä tyrniuutetta, jolla on ihoa kosteuttava ja sen kimmoisuutta lisäävä vaikutus. Täyteläinen voide tuntuu miellyttävältä ja imeytyy ihoon nopeasti jättämättä rasvaista pintaa. Tuloksena on pehmeämpi, sileämpi, kiinteämpi ja elinvoimaisempi iho.

Tuoksuna matkoilla yleensä on Hermesin Voyaage -tuoksu, joka nimensä mukaisesti on hyvä matkavaruste matkoille. Tuoksun metallipintainen tuoksupullo soveltuu hyvin matkustamiseen. Tätä tuoksua esittelin tarkemmin tässä New In -jutussa. Matkoilla käteviä matkavarausteita ovat Mujin täyttöpullot. Nämä ovat välttämättömiä, jos matkustaa lentokoneessa vain käsimatkatavaroilla. Nämä täyttöpullot olivat paremmin esillä tässä New In -jutussa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.