Wardrobe Details

Fabulous Things

Tällä viikolla on ohjelmassa työmatka Ruotsiin. Viikonloppuna kokosin hieman matkavaatetusta tätä reissua varten. Inspiroidun tällä hetkellä urheilullisten elementtejen yhdistämisestä klassisiin vaatteisiin. Mielenkiintoinen yhdistelmä on beige klassinen villakangastakki ja camo-kuosiset lenkkarit. Nämä Valentinon lenkkarit esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa. Alkukevään ilmat ovat vielä arvaamattomat, joten kerrospukeutuminen on helppo tapa mukautua lämpötilan mukaan. Näistä vaatteista saa koottua monta eri asukokonaisuutta. Kylmällä ilmalla voi pukea kaikki nämä päällekkäin, kun taas lämpimällä ilmalla pärjää pelkästään untuvaliivillä ja neuleella. Sisätiloissa kauluspaidan kanssa voi pukea joko cashmere neuleen tai vaihtoehtoisesti kevytuntuvaliivin.

Kevyt mutta lämmin cashmere neule on käytännöllinen valinta matkavaatteeksi. Tämä cashmere neule on ostettu aikoinaan Lontoosta Uniqlosta. Tiesitkö muuten, että Uniqlon nettikauppa nykyään toimittaa tuotteita myös Suomeen. Suosittelen tutustumaan heidän laajaan neulevalikoimaan. Lisäksi Uniqlossa myydään myös kivoja kevytuntuvatakkeja ja liivejä.

Villakangastakki / H&M

Untuvaliivi / Brothers

Kaulahuivi / Ralph Lauren

Cashmere neule / Uniqlo

Vyö / Gucci

Lenkkarit / Valentino

Aurinkolasit / D&G

Nahkahanskat / Sakari Sauso

Illalliselle tämä asukonaisuus muutuu tyylikkääksi vaihtamalla raikkaan valkoisen kauluspaidan neuleen alle ja vaihtamalla kengät siiteihin mustiin nahkakenkiin. Lisäksi vyö vaihtuu mustaksi sointumaan yhteen kenkien kanssa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.