Wardrobe Details

Fabulous Things

Tämä kokonaisuus on suunniteltu illallisasuksi Nizzan lämpimään iltaan. Kokonaisuudessa yhdistän mustat pellevahousut siniruudulliseen kauluspaitaan. Housut, kengät ja kello ovat samat, jotka esittelin teille aikaisemmassa Wardrobe Details-jutussa. Illalliselle en tarvitse isoa laukkua mukaan, joten Guccin ruskea nahkalaukku sopii tähän tarkoitukseen mainiosti. Sen esittelin teille tarkemmin tässä Wardrobe Treasures -jutussa. Myöskään isolle lompakolle ei ole illallisella tarvetta, joten laukkuun mukaan tulee vain Burberryn korttilompakko.

Paita / Brothers

Housut / H&M

Kengät / Gucci

Laukku ja vyö / Gucci

Korttikotelo / Burberry

 

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Tuo asu sopii kyllä tosi hyvin Nizzan tunnelmaan! Muutkin esittelemäsi asut ovat todella tyylikkäitä, olet miettinyt kaiken ihan viimeisen päälle. Oi pääsisipä itsekin sinne, melkein vuosikymmen on tainnut vierähtää siitä kun viimeksi kävin Rivieralla.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Kiitos :)! Olen ehkä vähän outo, sillä pidän pakkaamisesta. On kivaa suunnitella eri asukokonaisuuksia. Matka oli kyllä ihana ja siitä on tulossa paljon juttua lähipäivinä. Pääset ainakin virtuaalimatkalle minun seurassa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.