Wardrobe Details

Fabulous Things

Kesäloma lähestyy kovaa vauhtia ja ajatukset ovat jo lomavaatetuksessa. Tänä kesänä Suomessa ei ole paljon kesäisiä vaatteita tarvittu, joten sitä innokkaamin suunnittelen lomavaatteita. Alkukesästä Guccin alennusmyynnistä klikkasin itselleni kauan haaveilemani silkkisen kauluspaidan. Tämä kauluspaita on mitä täydellisin valinta tulevalle Monacon matkalle. 

Paidan kanssa yhdistän simppelit valkoiset shortsit ja asusteiksi valitsen sinisen Hermesin vyön ja Guccin sandaalit. Lisää näyttävyyttä kokonaisuuteen saan lisäämällä siihen kullanhohtoiset RayBanin aurinkolasit. Laukuksi valitsin Fendin laukun, jonka löysin myös kesän alennusmyynnistä. Laukkua esittelin teille paremmin tässä New In -jutussa.

 

Kommentit

TerhiRe (Ei varmistettu)

Minkälaisten tai minkälaisen tyynyn kanssa yhdistäisit Mustan samettisen pitkulaisen (30x50cm) B-tyynyn?

Fabulous
Fabulous Things

Hei TerhiRe!

Tyynyyn voisi yhdistää isompaa 45x45 tai 50x50 kokoista tyynyä harmaan ja valkoisen sävyissä. Joukkoon voisi laittaa mukaan myös silkkityynyn, jossa olisi kaunista hohdetta, kuten B-kirjaimen brodeerauksessa.

TerhiRe (Ei varmistettu)

Osaatko sanoa mistä löytyisi kauniita silkkityynyjä?

Fabulous
Fabulous Things

Hei!

Itse olen ollut tyytyväinen Eightmoodin silkkityynyihin. Niissä kunnon höyhentyynyt sisällä ja värivalikoimaa tyynyissä löytyy. Näitä myydään ainakin Stokkalla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.