Wardrobe Treasures

Fabulous Things

Nyt kun talvi on tullut myös tänne eteläänkin, on tullut aika kaivaa varastosta untuvatakit esille. Vuosien varrella minulle onkin kertynyt mukava valikoima erilaisia Monclerin ylellisiä untuvatakkeja. 

Tämä keskiruskea tikattu untuvatakki on minun ensimmäinen Monclerin untuvatakki, jonka onnistuin löytämään vuosia sitten Stockmannin Hullujen Päivien mallikappaleista. Takki on malliltaan lyhyt ja takin helma on suora, joten se sopii hyvin myös kaupunkikäyttöön. Takin hupun voi myös irroittaa, jos haluaa takille yksinkertaisemman ilmeen. Myöhemmin olen itse lisännyt takin huppuun turkisreunuksen antamaan takille enemmän ilmettä. Vastaavanlaisen takin voit löytää myös tämän vuoden mallistosta tästä.

Viimeisin Moncler -hankinta on tummansininen yksinkertainen untuvatakki, jossa on harmaa neulos takin kauluksessa ja helmassa. Neulosta antaa mukavasti suojaa pakkaselta ja viimalta. Takki on todella paksu ja lämmin, joten tätä pidän enemmän ulkoilessa kuin kaupunkikäytössä. Myös tämän takin onnistuin löytämään viime vuonna Hulluilta Päiviltä. Takkia esittelin teille ensimmäisen kerran tässä New In -jutussa.

Moncler on tunnettu erityisesti kiiltäväpintaisista untuvatakeistaan, joten tällainen untuvatakki löytyy myös minun valikoimastani. Täytyy kyllä sanoa, että tämä tummanruskea kiiltäväpintainen takki on ollut ehdottomasti mieluisin. Paksulle untuvatakille linjakkuutta antaa bleiserimäinen leikkaus, joten tämä sopii hyvin myös kaupunkikäyttöön. Takissa on irroitettava neuloskaulus, joka antaa enemmän suojaa pakkasille. Tämä untuvatakki on jo vuosia vanha mutta on edelleen aivan kuin uusi. Ennen talvea pesin takin ja nyt se on jälleen ihanan muhkea ja paksu. 

Kesän alennusmyynnistä onnistuin löytämään tämän sinisen Monclerin kevytuntuvatakin. Takki on höyhenen kevyt mutta kuitenkin ihanan lämmin. Tämä on todella kätevä ottaa matkalla mukaan, koska se ei vie paljon tilaa eikä paina juurikaan mitään. Takkia esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa. Takkia olen kerennyt käyttää todella paljon, joten sen voi nähdä parissa asukokonaisuudessa tässä Wardrobe Details -jutussa ja tässä Wardrobe Details -jutussa. Samantyyppisen takin löydät myös tämän vuoden mallistosta tästä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.