Wardrobe Treasures

Fabulous Things

Kauan ostoslistalla on ollut pieni tyylikäs nahkalaukku, jonka mies voi ottaa mukaan erilaisiin juhlaviin tilaisuuksiin. Laukkuun oli mahduttava kännykkä, lompakko, avaimet ja muut pienet tarpeelliset tavarat, sillä en pidä siitä että puvun takin tai housujen taskut pullottavat tavaroista. Alkuvuoden Pariisin matkalla minulla olikin tavoitteena hankkia juuri tällainen laukku. Pariisin matkasta voit lukea esimerkiksi tästä Travel -jutusta.

Tällaisen laukun löytäminen osottautui kuitenkin hieman haasteelliseksi. Hieman edullisemmasta hintaluokasta yritin löytää tämän Burberryn laukun. Kuitenkaan tätä laukkua ei Pariisin myymälöistä valitettavasti löytynyt. Seuraava vaihtoehto oli tämä Pradan laukku, mutta Pradan Saffiano -nahka osottautui minun makuuni liian kiiltäväksi. Viimeinen mutta paras vaihtoehto löytyi tietenkin Louis Vuittonilta. Neo Belaia -laukku mustasta Taiga -nahasta oli juuri täydellinen. Nahka ei ollut liian kiiltävää, koko oli juuri sopiva sekä yksityiskohdat olivat tyylikkäät. Tarkoitukseni ei ollut panostaa laukkuun rahallisesti näin paljon, mutta uskon että tämä laukku tulee palvelemaan minua useita vuosia eteenpäin.

Laukkuun mahtuu juuri sopivasti kännykkä, avaimet ja pieni lompakko. Koska juhlissa ei tarvitse kantaa koko lompakon sisältöä mukana, usein lompakkona käytän Louis Vuittonin passikoteloa. Passikoteloon mahtuu hyvin mukaan muutamat pankki- ja luottokortit. Damier Graphite canvas sointuu hyvin yhteen laukun nahkaan. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.