Wardrobe Treasures

Fabulous Things

Ehdottomasti lempi-takkini on kiiltäväpintainen Moncler-untuvatakki. Väriltään takki on tummanruskea. Takki on leikattu bleiserin malliseksi, joten se on slimmimpi city-malli, kun perinteinen malli (kokokuva alla).  Sen vuoksi se sopii hyvin yhteen "siistimpienkin" vaatteiden kanssa.

Takisssa on irroitettava vetoketjulla kiinnitettävä lisäkaulus, jos haluaa lisää suojaa talven tuiskuihin.

Monclerin takeissa on hauskat sarjakuvamaiset pesuohjeet.

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Todella fabulous! Hypistelen Monclerin takkeja joka talvi, mutten ole vielä raaskinut sijoittaa. Italiassa luulin jo, että tärppäsi, kun löysin Monclerin liikkeen outletista..niin olivat löytäneet monet muutkin, joten jäljellä ei ollut sopivia malleja. Jatkan siis haaveilua..ehkä ensi talvena?!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos! Tämän takin kanssa kävi tuuri, sillä löysin sen muutama vuosi sitten Stockmannin Hulluilta Päiviltä mallikappaleista. Valitettavasti niitä ei ole tullut enään vuoteen Hulluille Päiville, eikä kuulemani mukaan tule enään. Olisin ostanut useamman, jos olisin tiennyt ettei niitä enään tule, sillä ale oli yli 50% normaalihinnasta. Olen käynyt itsekkin muutaman kerran outletissa, mutta ei sieltä ole löytynyt mitään sopivaa. Stockmannilla ja Ajattaressa on aina välillä kaikki takit -20%, joten kannattaa kytätä niitä tarjouksia. 

LadyBlue (Ei varmistettu)

Oletpa tehnyt todellisen löydön! Täytyy tosiaan kytätä tarjouksia, -20% onkin ihan tuntuva etu. Ja yleensä helmikuussahan tulee Stockan alesetelit :) Toivottavasti silloin on vielä valikoimaa jäljellä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.