Weekend Style

Fabulous Things

Tässä on hieman lisää kuvia viime viikonlopulta. Kutsuin ystäväni maistamaan uutta J.P. Chentin Ice Edition kuohuviiniä, jonka ostin Tallinnan matkalta. Tämä uutuusviini on tarkoitus nauttia jäiden kera isosta viinilasista. Näiden jäiden kerrotaan korostavan viinin hedelmäistä aromikkuutta ja hapokkuutta. Näin kokonaisuudesta saadaan raikas ja tasapainoinen. Koska viinin maku on hedelmäinen ja sitruksinen lisäsin vielä koristeeksi ja mausteeksi limen paloja. Tämä on kyllä raikas kesäjuoma ja tuo kivaa vaihtelua perinteiselle kuohuviinille. Viini on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta, lisää tietoa löydät tästä.

Kuohuviinin sijoitin näyttävästi esille uuteen Balmuirilta saatuun viinicooleriin, tätä esittelin teille tarkemmin alkuviikosta tässä Livingroom Details -jutussa.

Viinicooleri / Balmuir

Sivupöytä / Riviera Maison

Kuohuviinimaljat / Stockmann

Lasinaluset / Balmuir

Pellavaservetti / Balmuir

Ystäväni toivat mukanaan herkullisia tarjottavia, fetasalaattia ja lohipiirakkaa sekä jälkiruuaksi mansikkakakkua. Tällaisia viikonloppuja pitäisi olla useammin!

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Tuo on kyllä hauska uutuus juurikin näin kesään, pitääkin taas tilata lisää!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Olen kuullut, että joistain Alkoista löytyy kyseistä viiniä suoraan hyllystä. Kannattaa kysellä Alkoista, jossa on laaja valikoima. Olisi pitänyt tuoda laivalta useampi pullo, sen verran hyvää tuo viini oli.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.