Weekend Style

Fabulous Things

*Blogiyhteistyö

Alkukesästä sain lukijatoiveen esitellä erilaisia piknik-paikkoja Helsingissä. Blogiyhteistyön kautta sainkin mahdollisuuden päästä tutustumaan Luiskasaaressa sijaitsevan ravintola HSS Boathousen piknik-korin sisältöön. Ravintolasta on mahdollisuus ostaa piknik-kori, joka sisältää erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja. Piknik-korin sisältö maksaa 25€/henkilö. Piknik-korin lisäksi mukaan saa myös säkkituolit ja viltin, joten piknik kalliolla sujuu vaivattomasti ja mukavasti!

Piknik-korista löytyy seuraavia suolaisia herkkuja: Erilaisia juustoja, marinoituja katkarapuja, possua, lohitahnaa, pikelsiä ja erilaisia leipiä. Mukaan saa ostaa ravintolasta myös erilaisia juomia. Juhlistimme ystäväni alkavaa kesälomaa kuohuvan merkeissä. 

Kauniissa merellisissä maisemissa on mukava istua auringossa ja nauttia pikinik-korin herkuista. Koska ravintola sijaitsee saaressa, täytyy ravintolaan saapua lautalla. Edestakainen lauttamatka maksaa 6€. Lautta-aikatauluun pääset tutustumaan tarkemmin tässä. Samalla reissulla voi hyvin käydä tutustumassa myös ravintola Skifferiin, joka sijaitsee aivan Boathousen vieressä.

Jälkiruuaksi piknik-korista löytyy myös makeita herkkuja, kuten hedelmiä ja marjoja sekä suklaa brownieta. Näillä herkuilla saa kyllä suun makeaksi. Piknik-korissa on sopivassa suhteessa suolaista ja makeaa, eli varsin toimiva kokonaisuus. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!

Iltaa voi hyvin jatkaa sitten vaikka ravintolan aurinkoisella terasilla, josta on mahtavat näköalat merelle. Kuintenkin kannattaa pitää mielessä, että ravintolassa järjestetään kesällä paljon häitä.

 

Kommentit

Huli/Meanwhile in Longfield.. (Ei varmistettu) https://meanwhileinlongfield.wordpress.com/

HSS Boathouse on upea paikka. Oltiin viime kesänä herkuttelemassa Lazy Sundayn merkeissä. Nam! Piknikkori kuulostaa kivalta lisältä heidän toimintaansa.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Huli!

Piknik-kori on kyllä todella kiva idea! Iltaa voi mennä viettämään vaikka suoraan töiden jälkeen, eikä mitään valmisteluita tarvitse tehdä. Piknik merenrannalla on kyllä mitä parhain tapa viettää kesäpäivää.

Rock (Ei varmistettu)

Aivan ykkösvinkki. Kiitos!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Rock!

Eipä kestä :)! Toivottavasti tänä kesänä pääsisi enemmänkin piknikille ulos.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.