Ladataan...
Fabulous Things

Lauantaina pikkujouluissa nautittiin Lignell & Piispasen vuosikerta glögiä. Glögiin oli haettu makuja mesimarjoista, punaviinistä, kanelista ja nelikasta. Glögi oli hyvin täyteläistä ja sopivan väkevää. Tämä juoma olisi hyvä lämminke talvella, kun ulkona paukkuu pakkanen. Suosittelen!

Tarjotin / Alessi

Glögimukit / Iittala

Lusikat / Iittala: Artik

Maljakko / Aalto maljakko

Ladataan...
Fabulous Things

Vihdoin Designers Guildin Phipps-koristetyyny on minun! Olen pitkään ihastellut tätä koristetyynyä mutta en ole raaskinut hankkia sitä aikaisemmin. Viime viikon torstaina Kodin1:sellä kaikki koristetyynyt -40%, joten ryntäsin Kaisaniemen Kodin1:seen heti työpäivän jälkeen. Minulla kävi tuuri, nimittäin tyynyä oli vain yksi jäljellä :). 

Koristetyyny on kaunista liukuvärjättyä samettia. Sametti on lisäksi hieman epätasaista, mikä antaa tyynylle hieman "antiikkisen" ilmeen. Tämä koristetyyny sopisi täydellisesti yhteen Designers Guildin tapettiin, jota haaveilen olohuoneen seinälle...

 

Ladataan...
Fabulous Things

Eilen auringonpaiste osui kauniisti takareunukseen, joten siitä sain inspiraation esitellä sen koko komeudessaan. Takanreunus on vilahdellut jossain aikaisemmissa kuvissa, mutta koko kuvaa en ole tainut siitä julkaista. Takanreuna on hankittu Ellokselta. Siihen kuului sellainen sähkötakka-osa, mikä ei ole ollut ollenkaan käytössä. Vastaavia on varmaan edelleen Elloksen valikoimassa. Takanreunus oli aikaisemmin luonnonvalkoinen mutta kun muutimme nykyiseen asuntoon maalautin sen harmaaksi. Harmaa sävy istuu paremmin asunnon muuhun sisustukseen. 

Pages