Ladataan...
Fabulous Things

Sain inspiraatiota makuuhuoneen sisustukseen Finlaysonin J.F mallistosta, jonka esittelin teille aikaisemmin NEWS -jutussa. Tällä kertaa petauksessa päätin käyttää klassisia raitakuviollisia pussilakanoita. Värimaailma on edelleen rauhallinen harmaa-valkoinen. Lisää ilmettä petaukseen sain käyttämällä leveä raidallisia tyynyliinoja. 

Pussilakanat / Hemtex

Valkoinen 50x50 koritetyyny / Zara Home

Päiväpeitto / Hemtex

Valkoinen 50X90 koritetyyny / Hemtex

Palmikkohuopa / Ralph Lauren Home

Yöpöytä / Riviera Maison

Lampunjalka / Pentik

Valokuvakehys / Laura Ashley

Tuoksukynttilä / Sia Home

 

Ladataan...
Fabulous Things

 

"1820-luvulta alkaen Finlayson on ollut rakentamassa yhteiskuntaamme ja hyvinvointiamme. Perustaja James Finlaysonin näkemys laadusta elää yhä vahvana. J.F. by Finlayson -tekstiilien kuosit ja materiaalit kunnioittavat aikaa, jolloin tuotteet valmistettiin huolellisesti kestämään kulutusta ja viimeisteltiin kauniiksi katsoa. Hohtava pellava, kuosiinkudottu puuvilla, harmoninen sävymaailma ja huolellinen viimeistely tekevät J.F. by Finlayson mallistosta lumoavan ylellisen."

Näin Finlayson luonehti uusia J.F. by Finlayson malliston tuotteita kuvastossaan. Tarkemmin mallistoon voit tutustua heidän nettisivuillaan. Mallisto on myynnissä Finlaysonin myymälöissä, Stockmannilla sekä Sokoksella. Tuotteita voi tilata myös suoraan nettikaupasta. Minua erityisesti kiinnostaa nuo pellavapussilakanat sekä niihin kuuluva aluslakana. Tuotteiden on oltava todella laadukkaita, sillä tuolla Emilie-pellavapussilakanalla on hintaa 120€. Tämä mallisto on minusta hyvä lisä Finlaysonin muuten niin värikkääseen valikoimaan. Itse suosin makuuhuoneessa juuri neutraalin väriä makuuhuonetekstiilejä, katso esimerkikisi tämä Bedroom Details-juttu.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Tallinnan reissulta kotiin mukaan tarttui JOIKin tuoksukynttilä. Sain aikaisemmin vinkkiä virolaisista JOIKin tuotteista ja nyt päätin tutustua niihin paremmin. JOIKin tuoksukynttilät ovat valmistettu soijavahasta ja tuoksuvaihtoehtoja on monia. Tällä kertaa valitsin tuoksuksi herkullisen Creme bruleen. Seuraavalla kerralla pitää kyllä tuoda useampi vaihtoehto kotiin! Mieleeni jäi esim. Lemon sorbet, hot chocolate ja Fresh.

JOIKin valikoimasta löytyy myös paljon erilaisia saippuoita ja kosmetiikkaa. Itse en ole näihin tuotteisiin kerennyt vielä tutustua, mutta olen kuullut paljon kehuja näistä. Helsingin Stockmann on myös ottanut valikoimiinsa JOIKin tuotteita. Kuitenkin Suomen hinnat ovat hieman eri tasoa, kun lahden toisella puolella. Nimittäin nämä soijakynttilät maksavat Tallinnan Stockmannilla 7,30€ , kun taas Suomessa samaisella tuotteella on hintaa 12,50€. Vielä edullisemmin kynttilät Tallinnassa myy Kaubamaja hintaan 7€. Ei muuta kun kynttiläostoksille Tallinnaan!

 

Pages