Ladataan...
Fabulous Things

Tällä viikolla pidän muutaman päivän blogilomaa ja lomailen rennoin fiiliksin. Tämän vuoksi blogi ei päivity normaaliin tahtiin. Halusin tulla pikaisesti kiittämään teitä kuluneesta vuodesta. Vuoden varrella blogini pariin onkin eksynyt monia uusia lukijoita. Toivottavasti te kaikki pysytte mukana myös ensi vuonna ;)! Haluan edelleen kehittää blogini sisältöä. Haluan panostaa kuvien hyvään laatuun ja juttujen monipuolisuuteen. Jos teillä on jotain toiveita juttujen aiheisiin, niin laittakaa rohkeasti kommenttia minulle. Mutta nyt haluan toivottaa teille kaikille oikein Hyvää Uutta Vuotta!

 

Ladataan...
Fabulous Things

Tässä on vuorostaan asukokonaisuus, jolla on tarkoitus suunnata heti aamusta kohti Osloa. Lentokoneeseen valitsin pehmeä ja lämpimän cashmere neuleen ja kaulahuivin. Ne esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa. Huomiselle Osloon on luvattu pikkupakkasta, joten talviset asusteet ovat tarpeen. Fendin harmaa pipo sopii hyvin yhteen harmaan cashmere kaulahuivin kanssa.

Uusi Versacen laukku pääsee myös heti käyttöön, sen esittelin teille vuorostaan tässä New In -jutussa. Kultaiset asusteet sopivat hyvin yhteen Versacen villakangastakin kanssa, jossa on kullanhohtoiset napit.

Cashmere kaulahuivi / H&M

Nahkahaskat / Sauso

Pipo / Fendi

Lompakko / Burberry

Aurinkolasit / Ray Ban

Takki / Versace Collection

Cashmere neule / H&M

Housut / H&M

Laukku / Versace Collection

 

Ladataan...
Fabulous Things

Aloin eilen kokoamaan tulevan uuden vuoden matkan asukokonaisuuksia yhteen. Perinteisen mustan puvun rinnalle kaipasin, jotain juhlavaa ja näyttävää. Löysinkin Zaran alennusrekiltä hauskan mustilla paljeteilla koristellun kauluspaidan, joka sopii täydellisesti uuteen vuoteen. Se antaa mukavasti ilmettä mustan bleiserin alla ja lisäksi sitä voi myös hyvin pitää ilman bleiseriä. Onko teillä suunnitteilla jotain erityistä uudeksi vuodeksi?

Asusteilla saa asukokonaisuuteen myös hieman enemmän näyttävyyttä. Harmikseni kaulupaidassa ei ole mahdollisuutta käyttää kalvosinnappeja. Joululahjaksi saamani Guccin kalvosinnapit olisivat sopineet täydellisesti tähän asukokonaisuuteen. Nämä kalvosinnapit esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa.

Kiiltäväpintainen puku / H&M

Paljettipaita / ZARA

Vyö / Gucci

Taskuliina ja rusetti / Selected

Kello / Nixon

Korttikotelo / Burberry

Osloon on luvattu epävakaista ilmaa, joten nahkapohjaiset juhlakengät luultavasti joudun korvaamaan näillä Vivienne Westwoodin kumiloafereilla. Nämä kengät esittelin teille tässä New In -jutussa.

 

Pages