Ladataan...
Fabulous Things

Aikaisemmin viikolla esittelin teille, kuinka sijoitin viinipullonkorkkeja lyhtyyn koristeeksi. Siitä kuvia löydät tästä Livingroom Details -jutussa. Päätin myös sijoittaa Riviera Maisonin vitriinin täytteen samaisia korkkeja. Vitriinin esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa. Näillä viinipullonkorkeilla sain helposti ja nopeasti uutta ilmettä olohuoneeseen.

 

Share

Ladataan...
Fabulous Things

Tässä on pieni kurkistus meidän liinavaatekaappiin. Meidän taloyhtiössä on mankeli, joten kaikki vuodevaatteet ovat ihanan sileitä mankeloinnista. En voi kylläkään ottaa kunniaa tästä, vaan joku muu hoitaa tämän meidän taloudessa. Kiitos siitä :)! Mikään ei ole yhtä nautinnollista, kuin pujahtaa sileisiin lakanoihin nukkumaan.

Vuodevaatteiden värimaailma mukailee muun asunnon värimaailmaa, eli valkoista, harmaata ja mustaa. Tästä ja tästä löydät muutaman kauniin petauksen. Vuodevaatekaapista löytyy pieni L'Occitanen hajustepussi. Pussi tuo mietoa laventelin tuoksua vuodevaatteisiin.

Vuodevaatekaapista löytyy myös yllätyksenä myös hieman värejä. Kesäisin voi poiketa harmoonisesta värimaailmasta ja välillä pedata sängyn hieman merihenkisemmäksi.

 

Share

Ladataan...
Fabulous Things

Laura Ashley on avannut uudistuneen nettikaupan. Tuotevalikoimasta löytyy sisustustekstiilien lisäksi lamppuja, tapetteja ja jopa home care -tuotteita. Sivuille pääset suoraan tästä. Nyt Laura Ashleyn tuotteita voi kätevästi ostaa vaikka omalta kotisohvalta. Postista noudettavien pakettien postimaksu on 8€. Pitää varmaankin tehdä tuotekollaasia kivoista tuotteista...

 

Share

Pages