Ladataan...
Fabulous Things

Tässä tulee hieman jatkoa maanantaiseen Wardrobe Detais -juttuun, jossa kokosin yhteen matkavaatetusta Lontooseen. Pakatessani yleensä mietin asukokonaisuukset valmiiksi, jotta ei tule pakattua liikaa vaatteita mukaan. Tämän asun voi laittaa päälle esim. shoppailu-reissulle. Kokonaisuudessa on samat asusteet, kuin aikaisemmassa asukokonaisuudessa (kuva alimmaisena). Tässä kokonaisuudessa luunvalkoiset samettihousut on yhdistetty nahkatakkiin, mustaan cashmere-neuleeseen ja t-paitaan. 

Nahkatakki / Tiger of Sweden

Samettihousut / H&M

Cashmere-neule / Pringle of Scotland

Nahkahanskat / Sauso

Lompakko / Burberry

 

Ladataan...
Fabulous Things

Viikonloppuna ihastelin Inspiration -jutussa kevään ensimmäisiä kukkia. Pohdinnassa onkin tällä hetkellä mitä kukkia hankkisimme ranskalaisen parveekkeen kukkalaattikkoihin. Orvokit olisivat ehkä perinteinen valinta näin kevään alussa, mutta haluaisin jotain uutta ja erilaista. Meidän parveke on puolivarjoisa, joten kaikki kukat eivät sovellu siihen. Kuvassa oleva Tähtisilmä kestää viileää mutta vaatisi aurinkoisen paikan. Olisiko teillä ehdottaa jotain kivaa kesäkukkaa?

Kuva / www.plantagen.fi

 

Ladataan...
Fabulous Things

Riviera Maisonin myymälässä viettää SUMMER ARRIVAL DAYS -kampanjaa 25.-27.4.13. Kampanjan aikana kaikki pientavarat -10%. Lisäksi yli 50€ ostoksesta kaupan päälle kaunis Saint Tropez Scarf (arvo 29,95€). 

Kaikista Rivièra Maisonin huonekaluista on myös luvassa alennuksia: Yli 500€ ostoksesta 50€ alennusta, yli 1000€ ostoksesta 100€ alennusta ja yli 1500€ ostoksesta 150€ alennusta! 

Kuva / www.rivieramaison.com

 

Pages