Ladataan...
Fabulous Things

Kuten eilen mainitsin Granitista ostin tussin, jolla voi kirjoittaa lasiin tai peiliin. Tussilla voi esimerkiksi kirjoittaa aamutervehdykset lasiselle pöydälle tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa vieraiden istumapaikat. Eteisen peiliin voi myös esimerkiksi kirjoittaa muistilistaa jne. Tussi lähtee helposti pois pyyhkimällä sen kostealla liinalla. Hintaa tussilla on 6,90.

 

 

Ladataan...
Fabulous Things

Sisustusliike Granit avasi ovensa tänään Helsingissä. Liike löytyy aivan keskustassa Buleverdin kulmasta. Ruotsalainen sisustusliike on erikoistunut kaikkeen kodin pientavaraan mm. säilytykseen, valaistukseen, kotitoimistoon, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Granitin tuotteiden ohjenuorana on käytännöllisyys, yksinkertaisuus, hyvä hinta ja laatu. Nyt ei tarvitse enään näitä tuotteita raahata Tukholmasta asti.

Itselleni mukaan tarttui kynä, jolla voi kirjoittaa peiliin tai lasiin. Tekstin saa halposti pyyhittyä pois kostealla liinalla. Tästä kuulette myöhemmin lisää...

 

Ladataan...
Fabulous Things

Uusi lasinen pumppupullo löysi tiensä meidän kylpyhuoneeseen Hemtexiltä. Pumppupullo sopii tyyliltään hyvin Riviera Maisonin metallisen värisen koristesimpukan kanssa. Simpukassa erilaiset hajuvesipullot ovat kauniisti esillä.

Pages