Ladataan...
Fabulous Things

Vuosi 2014 alkaa olla lopullaan ja on aika suunnata katse uuteen vuoteen. Kulunut vuosi on ollut todella tapahtumarikas ja kaikki tapahtumat eivät ole olleet niinkään positiivisia. Kuitenkin suuntaan vuoteen 2015 positiivisin mielin, sillä se tuo mukanaan monta mielenkiintoista tapahtumaa. Nimittäin heti vuoden alussa minulle on luvassa mieluisa sisustusprojekti. Tästä tulen kirjoittamaan myös täällä blogin puolella.

Nyt haluan kiittää teitä lukijoita, jotka olette viihtyneet blogini parissa ja toivottavasti pysytte mukana myös jatkossa. Mielellään otan teiltä lukijoita vastaan palautetta siitä mitä haluaisitte blogissani lukea. Lämmin kiitos kuuluu myös yrityksille, joiden kanssa olen saanut tehdä mielenkiintoisia blogiyhteistyöjuttuja vuoden aikana! On ollut mahtavaa päästä tutustumaan erilaisiin yrityksiin ja laadukkaisiin tuotteisiin lähemmin. Haluan toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta, tulkoon ensi vuodesta mitä parhain!

Ladataan...
Fabulous Things

Näin jälkeen päin katsottuna joulukuu piti sisällään todella paljon ihania blogijuttuja ja mieluisia blogiyhteistöitä. Joulukuu starttasi todella juhlavalla blogiyhteistyöllä, nimittäin sain mahdollisuuden luoda juhlavan kattauksen Villeroy & Bochin laadukkailla astioilla. Kattauskokonaisuuden voitte nähdä paremmin tässä Kitchen Details -jutussa. Kattauksessa käytetyt Anmut Platinum astiat olivat todella minun mieleeni ja ne ovatkin nyt minun haavelistallani. 

Seuraavaksi vuorossa oli herkullinen blogiyhteistyö, nimittäin sain kattaa pikkujoulupöydän Kakku & Leipä Keisarin jouluisilla herkuilla. Pöydän antimista kerroin teille enemmän tässä Kitchen Details -jutussa. Tämä oli kyllä mitä parhain tapa nostattaa joulutunnelmaa. Erityisesti herkullinen glögijuustokakku jäi mieleeni. 

Joulukuussa myös makuuhuone sai uutta ylellistä ilmettä By Pia's designin luxury linen pussilakanoilla. Blogiyhteistyön merkeissä myös minun stailaamia ja ottamia kuvia päätyi By Pia's design verkkokauppaan, tästä voit lukea lisää tästä News -jutusta. Makuuhuoneen ylellisen uuden ilmeen esittelin teille kokonaisuudessaan tässä Bedroom Details -jutussa.

Makuuhuoneeseen halusin myös luoda hieman jouluisempaa tunnelmaa. Tyylikkäät Balmuirin pallokynttilät sopivatkin täydellisesti jouluiseen kynttiläasetelmaan. Kynttiläasetelman voit nähdä tarkemmin tässä Bedroom Details -jutussa.

 Joulukuun kohokohta oli tietenkin kauniisti koristeltu joulukuusi. Kuusi toi kyllä mukanaan joulumielen, joka oli hieman kadoksissa joulukuun alussa. Tänä vuonna uutta ilmettä joulukuuseen sain solmimalla koristeet mustalla satiininauhalla. Joulukuusen koristeista voit lukea lisää tästä Christmas Details -jutusta.

Ennen jouluaattoa kävimme pikaisesti jouluostoksilla Tallinnassa. Sieltä löytyikin mielenkiintoinen uusi liike, josta kerroin teille enemmän tässä Travel -jutussa. Tallinnasta joulukuusen alle löytyikin mukavia paketteja...

Joulukuussa sain myös mukavan yllätyksen, nimittäin Fabulous Things blogi löytyi toimituksen joulukalenterin 23. luukusta.

Joulu huipentui tietenkin jouluaattoon, jolloin katoin pöydän kauniisti kultaisen ja mustan sävyihin. Kattauksessa yhdistin monta uutta ihanaa juttua nimittäin kultaiset aterimet ja tabletit sekä tyylikkäät Balmuirin pallokynttilät. Tästä jouluisen juhlavasta kattauksesta voit lukea lisää tästä Christmas Details -jutusta.

Ladataan...
Fabulous Things

Meillä oli suunnitelmissa järjestää pienimuotoiset juhlat uutena vuotena mutta tällä hetkellä meidän taloudessa vielä sairastellaan. Joten voi olla, että uuden vuoden juhlinta jää meiltä väliin tänä vuonna. Keräsin kuitenkin eilen esille tarvikkeita juhlia varten, jos ihmeparantuminen tapahtuu ennen aattoiltaa. Kuohuviinilasit ovat oleellinen osa uuden vuoden juhlia ja lasit voisi koristella esimerkiksi mustalla satiininauhalla. Musta satiinirusetti antaa mukavasti lasille ilmettä ja juhlavuutta. Yksinkertaista ja tyylikästä! Kattauksessa ajattelin käyttää samoja elementtejä kuin joulukattauksessa mutta värimaailma olisi hopeaa, valkoista ja mustaa. Joulun juhlavasta kattauksesta voit lukea lisää tästä Christmas Details -jutusta. Uuteen vuoteen sopivia kattausideoita voit lukea myös tästä Kitchen Details -jutusta.

Viinicooleri / Balmuir*

Valosarja / Habitat

Kimaltavat kynttilät / H&M Home

Pallokynttilä / Balmuir*

Tähtikoristeet / H&M Home

Pellavaservetit / Moltex

Servettirenkaat / H&M Home

Habitatista ostin aikaisemmin valosarjan, joka kävisi tyyliltään hyvin uuden vuoden juhliin. Valosarjan voisi asettaa pöydälle koristeeksi tai seinälle roikkumaan. Tätä valosarjaa esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa. Kattaukseen voisi hyvin yhdistää myös kauniita hopeisia kimaltavia kynttilöitä. Balmuirin tyylikäs pallokynttilä oli mukana aikaisemmin jouluisessa kynttiläasetelmassa, josta voit lukea lisää tästä Christmas Details -jutusta.

Pidetään sormet ristissä, että pääsemme ottamaan uutta vuotta vastaan juhlien merkeissä! Nimittäin kerkesin jo hankkia uuden vuoden juhliin sopivan tyylikkään asusteenkin mutta siitä kuulette lisää myöhemmin...

* Tuote saatu blogin kautta

Pages