Ladataan...
Fabulous Things

Tämän viikonlopun kukkakimppu näyttää hieman erilaiselta kuin yleensä! Nämä puuvillan oksat näyttivät niin mielenkiintoisilta, että pakkohan ne oli napata mukaan ruokakaupasta. Iso pörröinen valkoinen kukka muistuttaa ihan pumpulipalloa. Tulen hyödyntämään näitä oksia myös viikonloppuna kattauksessa...

Nahkainen tarjotin / Balmuir

Kiiltävät maljakot / Kaubamaja

Puuvillan oksat / Prisma

Tuoksukynttilä / Balmuir*

Rahi / Riviera Maison

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

Ladataan...
Fabulous Things

 

Täällä podetaan kultakuumetta! Onneksi H&M Homen valikoimasta löytyy paljon kivoja ja edullisia kullanvärisiä sisustustuotteita. Tilasinkin aikaisemmin jo kullanvärisen matallisen tarjottimen ja tuikkukupin. Nämä ovatkin olleet jo ahkerasti käytössä erilaisissa asetelmissa esimerkiksi tässä Livingroom Details -jutussa. Ostoslistalle voisin lisätä hyvin tuon tuoksukynttilän tai kimallepintaisen kynttilän. Eipä tuo kuvioitu keraaminen purkkikaan näytä hullummalta.

Kuvat / www.hm.com

Ladataan...
Fabulous Things

Minulla on ollut jo kauan hankintalistalla klassinen minimaalinen rannekello. Harkitsin jo aikaisemmin Deniel Wellingtonin kellon hankkimista mutta Instagrammin ihmeellisestä maailmasta löysin sattumalta Vincent Voltairen kellot. Vincent Voltairen valikoimassa runsaasti eri värisiä ja meteriaalisia rannekkeita sekä värisiä kellotauluja. Näistä tyylikkään hillityistä Vincent Voltairen kelloista lopulta tilasin, mustalla nahkaisella rannekkeella ja mustalla kellotaululla olevan kellon. Malli nimi on tarkemmin Classic Auckland.

Vincent Voltairen kelloihin myydään myös vaihdettavia rannekkeita kankaisina sekä nahkaisina. Valko-musta kankainen ranneke voisi olla hyvä vaihtoehto ensi kesälle. Kelloja ja rannekkeita saa tilattua kätevästi nettikaupasta ja toimitusmaksut Suomeen on kymmenen euroa.

 

Pages