Ladataan...
Fabulous Things

Suuntasimme viikonloppuna aamiaiselle Radisson Blu Plaza hotelliin. Halusimme viikonloppuun rentoutumista ja ripauksen ylellisyyttä. Hotelliaamiainen olikin todella oivallinen valinta aloittaa viikonlopun vietto. Radisson Plaza tarjosikin todella näyttävät puitteet aamiaiselle. Aamiainen nimittäin tarjoillaan hotellin Kitzens ravintolan kauniissa pääsalissa. Hotellin sivuilla on myös virtuaaliesittely ravintolasta, johon pääset tutustumaan tästä. Pääsalissa on kauniita ja näyttäviä yksityiskohtia kuten pääsalia rajaavat isot pylväät, holvikaaret ja korkealle ulottuva valokatto.

Aamiaisvalikoimassa ei sinäänsä ole mitään hirveän erikoista, mutta tarjolla on laaja valikoima perusaamiaistarvikkeita. Näillä antimilla saa kyllä itsensä varmasti kylläiseksi ja tyytyväiseksi. 

Ravintolassa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja sisustusratkaisuja. Perinteisten sisustuselementtejen lisäksi tilasta löytyy myös moderneja yksityiskohtia, kuten katossa olevat lasivitriinit. Lasivitriineihin on sijoitettu erilaisia esineitä sahasta korkokenkiin.

Ja maukas lopetus aamiaiselle...

Hotellissa on myös näyttävä Bar 7 Blings, jossa en ole vieraillutkaan ennen. Baarista on myös saatavilla virtuaaliesittely, johon pääset suoraan tästä. Tänne on kyllä pakko päästä joskus drinkille.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Kaipasin makuuhuoneeseen keväistä ilmettä. Vaihdoin pussilakanoiksi raikkaan siniset percale-pussilakanat, jonka pariksi valitsin ruudulliset tyynyliinat. Näissä on kesäistä merihenkistä tunnelmaa. Muita liinavaatteita esittelin teille tarkemmin tässä Bedroom Details -jutussa. Liinavaatteiden yhteydessä vaihdoin myös paksut untuvapeitot kevyempiin silkkipeittoihin. Nämä silkkipeitot olivat esillä myös tässä Bedroom Details -jutussa. Perjantai iltapäivällä en jaksanut asetella petausta tarkemmin, vaan asettelin tyynyt rennosti sikin sokin. Uskomatonta, että iltapäivisin on jo todella valoisaa, nämä kuvat ovat nimittäin otettu kuuden aikaan illalla.

Pussilakanat / Hemtex

Koristetyynyt / Zara Home

Päiväpeitto / U.S Polo Assn.

Huopa / Ralph Lauren

Aamutakki / H&M Home

Otin käyttöön myös kevyemmän aamutakin. Pellavainen H&M Homen aamutakki on ihanan kevyt ja ilma. Tämän aamutakin otan välillä myös matkoille mukaan.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Kerkesin eilen työmatkalla Lappeenrannassa poikkeamaan ihanassa lifestyle-myymälässä Moda Loftissa. Myymälä sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustassa kauppakeskus Galleriassa. Myymälästä löytyy paljon kivoja sisustustuotteita merkeiltä kuten TineK, Gant Home, Day, Balmuir jne. Valikoimassa on myös naisten vaatteita ja asusteita. Joskus pitää ajan kanssa päästä tutkimaan mitä kaikkea tuolta myymälän hyllyiltä löytyy. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Onko Moda Loft -sisustusmyymälä teidän mieleenne?

 

Pages