Ladataan...
Fabulous Things

Raidallinen neule ja valkoiset loaferit ovat kesäisten vaatekokonaisuuksien kulmakiviä. Löysin H&M valkoimasta kivan ohuen raidallisen neuleen, jossa on tekonahkaiset vahvikkeet kyynerpäiden kohdalla. Tigerin salkun väri yhdistyy kivasti neuleen yksityiskohtiin. Tällä viikolla ilmat ovat olleet sen verran viileämmät, että neuleenkin päälle on pitänyt vielä laittaa tikkitakki. Tosin sininen tikkitakki sopii tähän asukokonaisuuteen vallan mainiosti. Tämä Barbourin tikkitakki oli esillä asukokonaisuudessa, jonka esittelin tässä Wardrobe Details -jutussa.

Neule / H&M

Salkku / Tiger of Sweden

Vyö / Gucci

Aurinkolasit / Ray-Ban

Housut / H&M

Kengät / Gucci

Edellisessä jutussa esittelinkin uusia hopeisia Ray-Baneja. Ne käyvät hyvin yhteen Guccin loafereiden kanssa, jossa on hopean väriset koristeet. Samaiset kengät olivat myös esillä hieman siistimässä asukokonaisuudessa, josta voit lukea lisää tästä Wardrobe Details -jutusta.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Alkuviikosta kävin hakemasta postista LensWayn punaisen laatikon, josta paljastui Ray-Banin aviator-aurinkolasit*. Nämä tilasin viime viikkolla LensWayn uudesta myymälästä, josta kerroin teille tässä Store of the month -jutussa. Aurinkolasien kehyksen koko on M (58) ja niissä on hopean sävyiset kehykset. Näyttävyyttä laseihin antaa harmaat peililinssit. Nämä hopeiset Ray-Banit löydät LensWayn nettikaupasta tästä.

Kaikki aurinkolasit ovat avajaisten kunniaksi -20% alennuksessa LensWayn myymälässä 31.5.2014 saakka, joten vielä kerkeät käydä tilaamassa omasi.

Viikkoa aikaisemmin kerkesin jo tilaamaan samanlaiset täysin mustat Ray-Banit, jotka löydät nettikaupasta tästä. Nämä ovatkin olleet jo ahkerasti käytössä. Aurinkolasit olivat myös osana kesäistä asukokonaisuutta, jonka esittelin teille tässä Wardrobe Details -jutussa. Koko aurinkolasivalikoimani esittelin teille tarkemmin tässä Wardrobe Treasures -jutussa.

* Aurinkolaseista on saatu alennusta blogin kautta

Ladataan...
Fabulous Things

Nyt kun sää ei ole enään niin kesäinen, on mukava palata viime viikonlopun tunnelmiin, jolloin saimme nauttia lämmöstä ja auringonpaisteesta. Keräsin aamiaistarvikkeet kasaan ja suuntasin koiran kanssa läheiseen puistoon myöhäiselle aamiaiselle. Täytin piknik-korin tuoreilla hedelmillä ja herkullisella täytetyllä leivällä. Juomaksi otin mukaan kannullisen raikasta jääteetä, johon pilkoin mausteeksi marjoja ja hedelmiä. 

Kesäisille asusteille oli viime viikolla jo paljon käyttöä. Olkihattu ja aurinkolasit ovat kesän must-asusteet. Guccin siniset värilliset linssit sopivat täydellisesti piknik-tarvikkeiden värimaailmaan. Näitä aurinkolaseja esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa.

 

Pages