Ladataan...
Fabulous Things

Ostoslistalla Tukholmasta oli marmorinen leikkuulauta. Sellaisen löysinkin varsin edulliseen hintaan Bolialta, jossa pienempi koko maksoi vain 319kr. Leikkuulaudasta oli saatavilla myös isompi koko, mutta tämä ei painonsa takia mahtunut matkatavaroihin mukaan. On ainakin yksi syy lisää palata Tukholmaan pian takaisin. Samaan sarjaan kuului myös pieni marmorinen kulho, joka jäi myös kaivertamaan mieltä... 

Valkoinen marmorinen leikkuulauta on käynnöllisyyden lisäksi myös kaunis sisustuselementti. Leikkuulauta voi hyvin olla esillä avokeittiössä. Mitäs tykkäätte? Kelpaisiko tällainen myös osaksi teidän keittiön sisustusta?

 

Ladataan...
Fabulous Things

Pitkään ostoslistalla on ollut hieman juhlavammat mustat kengät. Matchesfashion.com alen loppurysästä onnistuin tilaamaan nämä klassiset Guccin kengät. Kun loppurysässä 50% alehinnasta sain vielä 20% lisäalennuksen, tilaisuuteni oli tullut. Kengille näyttävyyttä antaa kullanväriset yksityiskohdat ja Guccille ominainen vihreä-punainen koristenauha. Kuitenkin kengät sopivat varsin hyvin juhliin tumman puvun kanssa.

Nämä kengät käyvät hyvin yhteen Guccin vyön kanssa, jossa on myös kullanvärinen solki. Tämän vyön esittelin tarkemmin tässä New In -jutussa.

 

Pages