Ladataan...
Fabulous Things

Muutama viikonloppu sitten päätimme pitää hemmotteluviikonlopun ja suuntaisimme kohti Tallinnaa. Meillä oli Hotels.comin kautta ilmainen hotelliyö, joten hemmottelimme itseämme ottamalla Swissotellista 65 neliön sviitin. Sviitti sijaitsi 25. kerroksessa, joten huoneesta avautui mahtavat näköalat merelle ja kaupungin yli. Sviitissä oli erillinen makuuhuone, jossa todella leveä muhkea sänky. Makuuhuoneen yhteydessä oli todella tilava kylpyhuone kylpyammeineen. Eipä tästä viihtyisästä sviitistä malttanut juurikaan poistua. Huoneen hintaan kuului myös pääsy spahan sekä lounge-osastolle.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Marraskuun synkkyyyttä voi hieman karkoittaa pienillä hemmotteluhetkillä. Aamupalaksi voi esimerkiksi nauttia ranskalaisittain croisanttia hillon kanssa ja tunnelmoida kynttilän valossa. Pariisin matkalta mukaan tarttui nimittäin Hugo & Victorin mansikkahillopurkki. Ranskalaiseen tunnelmaan sopii täydellisesti myös Diptyquen tuoksukynttilä.

Marmoritarjotin / Bolia

Kullanvärinen lusikka / Lagerhaus

Servettirengas / Balmuir

Minimaljakko / H&M Home

Tuoksukynttilä / Diptyque

 

Ladataan...
Fabulous Things

Voi kun saisi herätä myös tänä viikonloppuna näissä maisemissa. Vietimme kaksi viikkoa sitten hemmotteluviikonlopun Tallinnassa Swissotellissa. Sviittimme sijaitsi kulmahuoneistossa, josta avautui mahtavat näköalat merelle sekä kaupungin yli. Tulen kertomaan hotellista tarkemmin myöhemmin tänä viikonloppuna.

 

Pages