Ladataan...
Fabulous Things

Uusi vuosi on jo ovella ja täällä valmistaudutaan pikkuhiljaa illanviettoon. Kokosin jo eilen yhteen illan vaatteet ja asusteet, jotta valmistautuminen sujuu tänään rattoisasti. Tänään on tarkoitus suunnata alkuillasta keskustaan muutamille drinkeille ja loppuillan vietämme meillä muutaman ystävän kanssa. 

Laukku / Louis Vuitton

Vyö / Hermes

Kukkakoriste / Lanvin

Tuoksu / Chanel

Tuoksukynttilä / Bombardier Designs*

Pöytävalaisin / Zara Home

Juliste / Sealoeshop

* Tuote saatu blogin kautta

Ladataan...
Fabulous Things

Makuuhuoneen mustavalkoinen sisustus sai lisäväriä oransseista yksityiskohdista, kun joululahjapaketista kuoriutui Grace Coddingtonin uusin kirja. Sijoitin kirjan makuuhuoneen lipaston päälle pinottuna Gracen toisen kirjan sekä In Vogue -kirjan kanssa. Nämä muodostavat täydellisen yhdistelmän. Jatkoin samaa värimaailmaa sijoittamalla myös Hermeksen vyölaatikon lipaston päälle. Se sointuu täydellisesti kirjojen värimaailmaan. 

Lipasto / Boknås

Lampunjalat / Laura Ashley

Kirjat / Adlibris

Nahkainen tarjotin / Balmuir

Tuoksukynttilä / Acqua di Parma

Maljakko / Ostettu Kaubamajasta

 

Ladataan...
Fabulous Things

Täällä aletaan pikkuhiljaa valmistautua loppu vuoden huipentumaan. Uutta vuotta otamme vastaan muutaman ystävän kesken ja olen varannut meille mm. pienet pullot samppanjaa, jotka koristelin mustalla satiininauhalla ja pilleillä. Samaan tyyliin sopii täydellisesti Happy NY -tuoksukynttilä, joka tuoksuu tietenkin samppanjalle. 

Nahkainen tarjotin / Balmuir

Kullanhohtoinen tarjotin / H&M Home

Tuoksukynttilä / Bombardier Designs

Pillit / Ostettu Pariisista Mercistä

Lasinaluset / Laura Ashley

 

Pages