Ladataan...
Fabulous Things

Espanjasta Zara Homesta ostin vihdoin kauan himoitsemani lasiset servettirenkaat. Nämä tyylikkäät ja näyttävät servettirenkaat sopivat hyvin juhlaviin kattauksiin. Servettirenkaat pääsevätkin todennäköisesti pääsiäisen juhlakattaukseen. Samaiselta ostosreissulta ostin myös kullanhohtoiset servettirenkaat, jotka olivat vuorostaan esillä tässä New In -jutussa.

Tarjotin / Alessi

Viinilasit / Riedel

Lasiset servettirenkaat / Zara Home

Pellavaservetit / Moltex

Lampaantalja / Shepherd

 

Ladataan...
Fabulous Things

Viikonloppu on kulunut enemmän tai vähemmän flunssaa potiessa. Ennen kuin linnottauduin makuuhuoneeseen, kävin nopeasti kaupassa hakemassa aamupalatarvikkeita ja luettavaa. Jotta olo ei olisi ollut niin tukala,  katoin itselleni herkullisen aamupalan sänkyyn. Siinä aamupäivä kuluikin rattoisasti aamupalaa nauttien sekä muotilehtiä selaten. Kuvasta onnistuneesti on rajattu pois nenäliinavuori ja muut flunssatarvikkeet.

Kristallilasit / Lagerhaus

Astiat / Arabia / 24h

Kultaiset aterimet / Lagerhaus

Pellavaservetti / Balmuir*

Pussilakanat / Hemtex

Mohairhuopa / Balmuir

* Tuote saatu blogin kautta

Ladataan...
Fabulous Things

Vaikka viimekertainen Tukholman matka ei ollut varsinaisesti ostosreissu, ei sieltä lähdetty ihan tyhjin käsin kotiin. Nimittäin tein hyvän asustelöydön Silja Serenaden Luxyry -myymälästä...

Kenzon korut olivat nimittäin Luxury -myymälässä -50% alennuksessa, joten mukaan nappasin nämä kullanväriset kalvosinnapit. Kalvosinnapit muistuttavat noppaa, jonka sivuilla vuorottelevat Kenzon kirjaimet. Toisessa kalvosinnapissa on lisäksi pieni säihkyvä koriste O-kirjaimen kohdalla. 

Nämä kalvosinnapit sopivat hyvin yhteen Guccin loafereiden kanssa, jotka olivat myös hyvä löytö alennusmyynneistä. Näitä kenkiä esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa.

 

Pages