Ladataan...
Fabulous Things

*Blogiyhteistyö

Viime viikolla sain kutsun tutustumaan juuri avattuun uuteen Leipomo Keisarin myymälään Ullanlinnaan. Kakku ja Leipä Keisari -myymäläketju on uudistanut ilmettään sekä valikoimaansa ja kulkee nykyään nimellä Keisari. Uuden konseptin Keisari -myymälä sijaitsee osoitteessa Korkeanvuorenkatu 6. Pelkistetty ja moderni myymäläilme henkii nykyaikaista kahvila- ja leipomokulttuuria.

Keisarin leipävalikoima on täysin uudistunut. Leivät on leivottu taikinajuureen ja paistettu arinauunissa. Leivät perustuvat lähinnä kahteen taikinajuureen, vaaleaan ja ruispohjaiseen hapantaikinaan. Leipien paisto arinauunissa antaa niille kauniin ulkonäön lisäksi mehevän maun. Uudistuneesta valikoimasta löytyy silti edelleen klassiset ruis- ja saaristolaisleivät.

Myös kahvileipien valikoimaa on uudistettu. Uudistuksen myötä täytteiden määrää niissä on lisätty tuntuvasti, jotta pullat ja viinerit maistuisivat vieläkin herkullisimmilta.

Valikoimasta löytyy tietenkin edelleen herkulliset kakut sekä suolaiset leivonnaiset. 

 

Ladataan...
Fabulous Things

Makuuhuoneen sisustus täydentyi viime viikolla uudella tyylikkäällä helmalakanalla. Mille Nottin laadukkaan mustan helmalakanan tilasin Länna Möblerin nettikaupasta. Napoli helmalakana on jämäkkää kanvaasipuuvillaa, joka laskeutuu kauniisti alas. Kulmissa on suorat laskokset ja korkeutta helmalla on 42cm. Päädyin pitkän pohdinnan jälkeen mustaan väriin, sillä sänkyyn on tulossa samasta kankaasta Mille Nottin Paula -sängynpääty. Tyylikäs helmalakana viimeistelee petauskokonaisuuden.

Aikaisemmin makuuhuoneeseen hankin näyttävät peilipintaiset yöpöydät, jotka antavat ylellistä ilmettä makuuhuoneeseen. Yöpöytiä esittelin teille tarkemmin tässä Bedroom Details -jutussa.

Samettipäiväpeitto / Himla

Mohairpeitto / Balmuir

Mustat koristetyynyt / By Pias*

Silkkikoristetyyny / Designers Guild*

Pussilakanat / Hemtex

Tapetti / Designers Guild

*Tuote saatu blogin kautta

Ladataan...
Fabulous Things

Eteinen sai keväisempää ilmettä, kun vaihdoin sinne vaalean VM-Carpetin sisalmaton. Tämä sisalmatto on ollut aikaisemmin käytössä meidän ruokapöydän alla. Eteisessä ennen oli musta-harmaa käytävämatto, jonka voi nähdä tässä Entrance Details -jutussa. Sisalmaton värimaailmaa sopi täydellisesti uudet Balmuirin säilytyslaatikot, joten sijoitin ne eteisen lipaston päälle. Näihin laatikoihin saa hyvin piilotettua avaimia ja muuta pientä tarpeellista tavaraa. Näitä laatikoita esittelin teille aikaisemmin tällä viikolla tässä New In -jutussa.

Eteisessä uutta on myös Kartellin Eros tuoli, joka siirtyi makuuhuoneesta eteisen puolelle. Tuolin makuuhuoneessa voi nähdä esimerkiksi tässä Bedroom Details -jutussa. Tuoli ei kuitenkaan enään mahtunut sinne, koska hankin makuuhuoneeseen uudet yöpöydät ja leveämmän sängyn. Uusia yöpöytiä esittelin teille tässä Bedroom Details -jutussa ja sänkyä tässä New In -jutussa. Lipaston päälle vaihdoin myös pöytälampun, joka on ollut aikaisemmin olohuoneen puolella. 

Eteisen seinät on tapetoitu harmaalla näyttävällä Designers Guildin tapetilla, johon olen erittäin tyytyväinen. Tapettia esittelin teille aikaisemmin tässä Entrance Details -jutussa.

 

Pages