Ladataan...
Fabulous Things

Löysin vihdoin uuden päiväpeiton makuuhuoneeseen. Ralph Laurenin Wyatt -päiväpeitto täytti kaikki odotukset, joita minulla oli uutta päiväpeittoa kohtaan. Päiväpeitto on isoa kokoa 280x245cm, joten se riittää peittämään korkean jenkkisängyn. Päällyskangas 100% puuvillaa. Päiväpeitosta ylellisen tekee hieman hohtava puuvillasatiininen pinta. Erityisen positiivista päiväpeitossa on, että se valmistettu Euroopassa, tarkemmin sanottuna Portugalissa. 

Näyttävyyttä päiväpeittoon antaa neliötikattu pinta. Hillitty ja klassinen kuvionti kestää aikaa ja sopii hyvin monenlaiseen petaukseen. Samaisen päiväpeiton harmaana löydät täältä.

Päiväpeitto / Ralph Lauren Home

Liinavaatteet / Hemtex

Koristetyynynpäälliset / By Pia's*

Yöpöydät / S.A.L.I

* Tuote saatu blogin kautta

Ladataan...
Fabulous Things

Ravintolavinkki Roomaan! Suuntasimme tälläkin Rooman matkalla syömään hyväksi havaittuun Gusto Osteriaan. Rento ja trendikäs Gusto Osteria ei jättänyt tälläkään kertaa meitä kylmäksi. Runsas ja kotoisa sisustus houkuttelee viettämään aikaa ravintolassa ja herkullinen ruoka saa mahan hymyilemään. Ravintola sijaitsee rauhallisella sivukadulla mutta on aivan kivenheiton päässä vilkkaalta Via del Corson ostoskadulta. Tarkemmat osoitetiedot löydät täältä.

Alkupalaksi valitsin paahtopaistia rukolalla ja juustolla. Yksinkertaista mutta todella herkullista! Ravintolan kulmassa on juustohuone, josta leviää huumaava juuston tuoksu myös ravintolan puolelle. Ruokailija voikin seurata lasin läpi kuinka juustoiset alkupalat ja jälkiruuat valmistuvat tuolla juustohuoneessa.

Ravintolasta löytyy kattavasti myös erilaisia viinejä, jos haluaa erityisesti panostaa myös ruokajuomiin. Pääruuaksi valitsin rapurisoton, joka oli todella täyteläistä mutta kumminkin raikasta. Suosittelen!

 

Ladataan...
Fabulous Things

Uudistuneeseen makuuhuoneeseen on edelleen uusi päiväpeitto haussa. Jenkkisänkymme on todella korkea, joten päiväpeiton tulee olla isoa kokoa 280x260cm. The White Companyn valikoimasta löysin tämän kauniin Mason Collectionin -päiväpeiton, jossa on näyttävä mutta hillitty kuvionti. Päiväpeitto vaikuttaa muuten täydelliseltä mutta kuvissakin sen on hieman ryppyisen oloinen. Onkohan materiaali todella ohutta, joten rypistyy helposti? Mitä olette mieltä tästä mallista, pitäisikö uskaltaa tilata?

 

Pages