Ladataan...
Fabulous Things

Kesäloma lähestyy kovaa vauhtia ja ajatukset ovat jo lomavaatetuksessa. Tänä kesänä Suomessa ei ole paljon kesäisiä vaatteita tarvittu, joten sitä innokkaamin suunnittelen lomavaatteita. Alkukesästä Guccin alennusmyynnistä klikkasin itselleni kauan haaveilemani silkkisen kauluspaidan. Tämä kauluspaita on mitä täydellisin valinta tulevalle Monacon matkalle. 

Paidan kanssa yhdistän simppelit valkoiset shortsit ja asusteiksi valitsen sinisen Hermesin vyön ja Guccin sandaalit. Lisää näyttävyyttä kokonaisuuteen saan lisäämällä siihen kullanhohtoiset RayBanin aurinkolasit. Laukuksi valitsin Fendin laukun, jonka löysin myös kesän alennusmyynnistä. Laukkua esittelin teille paremmin tässä New In -jutussa.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Sateinen sunnuntai kului laiskotellen sängyssä. Katoin sänkyyn meille herkullisen ja tervellisen aamupalan. Balmuirin uudelle tarjottimelle mahtuikin hyvin kaikki tarvittava. Ihanan rento ja tunnelmallinen aamu. 

Nahkainen tarjotin / Balmuir

Astiat / Iittala 

Pellavaservetit / Balmuir*

Servettirenkaat / Balmuir

Tuoksukynttilä ja K-tyyny / Bombardier Designs*

Pussilakanat / Hemtex

Valkoiset tyynyliinat / Balmuir*

*Tuote saatu blogin kautta

Ladataan...
Fabulous Things

Balmuirin verkkokaupasta SALE -osastolta tilasin myös nahkaiset tabletit ruokapöydälle. Ne sointuvat hyvin yhteen Balmuirin coolerin kanssa, joka oli esillä esimerkiksi tässä Kitchen Details -jutussa. Nämä tabletit toimivat yhtä hyvin myös kirjoitusalustana toimistopöydällä. 

Lautaset / Arabia / 24h

Aterimet / Iittala / Artik

Lasi / Lagerhaus

Pellavaservetti / Balmuir*

Lasinen servettirengas / Zara Home

* Tuote saatu blogin kautta

Pages