Ladataan...
Fabulous Things

Sain viikonloppuna toiselta puoliskolta mukavan yllätyslahjan, nimittäin uuden Champagne -tuoksukynttilän. Toinen puolisko on näköjään sisäistänyt mieltymykseni tuoksukynttilöihin ja shamppanjaa, joten tämä oli varsin onnistunut lahja minulle. Tuoksukynttilä on Hemtexin Hotel Selection -sarjaa, johon kuuluu myös palasaippua ja käsisaippua. Tuoksukynttilä on valmistettu luonnonvahasta, pääasiassa soijasta ja rapsiöljystä. Kynttilässä on mielyttävä mutta voimakas tuoksu, joka antaa kylpyhuoneelle hienostuneen tuoksun. 

Hyllykkö / Ellos

Iso metallitarjotin / Riviera Maison

Pieni metallitarjotin / Riviera Maison*

Marmorinen saippua-alusta / Zara Home

Pyyhkeet / Balmuir**

* Tuote on saatu blogin kautta **Osa pyyhkeistä on saatu blogin kautta

Ladataan...
Fabulous Things

Erilaisista kirjoista on tullut tärkeä osa kodin sisustusta. Mustavalkoiset kirjat täydentävät kauniisti erilaisia sisustusasetelmia. Koska haluan pitää kodin sisustuksen hyvin mustavalkoisena, värikkäämmät kirjat pidän piilossa ovien takana. Yksi lempikirjoistani on Karl Lagerfeldin ja Carine Roitfeldin luoma kuvakirja "The Little Black Jacket" -kirja, joka on kunnianosoitus Chanelin klassiselle mustalle bleiserille. Mustavalkoisissa kuvissa poseeraa niin Sarah Jessica Parker kuin Kanye West.

"The world according to Karl" -kirjaan on kerätty Karl Lagerfeldin hauskoja ja onnistuneita "elämänohjeita" sekä lausahduksia.Yksi lempikirjoistani on myös Guccin The Making Of -kirja, jossa on kattavasti esitelty Guccin tuotteiden historiaa ja yrityksen vaiheita. 

Yksi avainhenkilö Guccin menestystarinan takana on ollut Tom Ford, jonka omaan kuvakirjaan on kerätty otteita Fordin menestykseelliseltä uralta. Kirjassa on ihania kuvia Guccin kulta-ajalta Tom Fordin näkökulmasta.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Vähän aikaa sitten hankin olohuoneeseen uudet pöytävalaisimet. Uusissa pöytävalaisimissa oli neliskanttiset varjostimet mutta minusta ne eivät sopineet valaisimien tyyliin. Nämä valaisimet voit nähdä tässä Livingroom Details -jutussa. Päädyinkin vaihtamaan nämä neliskanttiset varjostimet makuuhuoneessa oleviin pöytävalaisimiin. Varjostimet sopivat minusta paljon paremmin näihin valaisimiin ja valaisimien ilme on vielä modernimpi. Valaisimet toisilla varjostimilla voit nähdä esimerkiksi tässä Bedroom Details -jutussa.

Yöpöytä / S.A.L.I

Pöytävalaisin / Zara Home

Tuoksukynttilä / Diptyque

Lasikupu / Hemtex

Kello / Zara Home

Nahkainen tarjotin / Balmuir

 

Pages