Ladataan...
Fanni ja Kaneli

Teidän kanssa on ollut ihana jakaa meidän isot uutiset ja kesäkuulumiset! Syyskuu kurkistaa jo kalenterin sivuilta - samoin syksyn uudet haasteet.

Lilyn sivut ovat olleet mukavan kotoisa paikka Fanni & Kanelille. Lilyn porukan kanssa ollaan ehditty kokea paljon iloa ja hauskoja hetkiä. Ja te ihastuttavat lukijat, olette tehneet Fanni & Kanelin matkasta täällä parhaan!

Syksy on juuri oikea hetki uusille aluille - Fanni & Kaneli muuttaa uuteen kotiin! Pienen tauon jälkeen, keittiökertomukset jatkuvat uudessa osoitteessa. Heti kun uudet Fanni & Kanelin kuviot ovat valmiina alkamaan, kerron siitä teille heti ensimmäisenä.

Uutiset löydät heti tuoreeltaan F&K:n Facebook-sivuilla ja päämajan www.fannijakaneli.com osoitteessa - ihan pian!

Kiitos kaikille Lilyn tekijöille - Jennille (visionäärille, oli ainutkertaisen hienoa valikoitua Lilyn porukkaan), Annalle (parhaalle tuottajalle, jota ruokabloggaaja voi toivoa), Katille (aidon innostava ja varma apu kaikessa) ja Jennalle (tuot lämpöä ympärillesi - onnea uuteen!).

Ja sitten tärkeinpänä - kiitos teille kaikista sydämistä, peukuista, kommenteista ja Fanni & Kanelin keittiöösi mukaan ottamisesta! F&K jatkaa hyvän ruuan jäljillä.

Cin cin tulevalle!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Fanni ja Kaneli

Mikä sen hauskempaa kuin ruokahaaste! Lily on brunssin syvimmän olemuksen ja parhaiden ruokablogien jäljillä. Jaa brunssin bravuuriohjeesi tai vinkkaa paras ruokablogi, josta kaikkien pitäisi kuulla. Kisa on jo alkanut Lilyn toimituksen palstalla - palkintona on jaossa hulppea ravintolalahjakortti. Onnea matkaan!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Fanni ja Kaneli

Meidän tarina alkoi vuosia sitten Torontosta. Paljon hauskoja muistoja, ja nyt häämatkalta roppakaupalla lisää. Neljä päivää tutuissa maisemissa, suosikkikaupunginosissa, kantisravintoloissa ja muutamissa uusissa löydöissäkin.

Share
Ladataan...

Pages