Lauantai ja Kauppahalli

Ladataan...
Fanni ja Kaneli

Tulin B:n kanssa juuri kotiin perinteiseltä lauantai-iltapäivän Kauppahallin reissulta. 4 Vuodenaikaa -ravintolan lounasta ei voi ohittaa. Sinisimpukat à la maison, lohkoperunat ja aiolikastiketta. Onnellisempaa lounashetkeä ei voi olla!

Illan ateriaa varten kauppakassiin valikoitui katkarapuja, ribsejä, valkosipuleita ja kaali. Näyttää siltä, että lauantai-illan menu voisi olla friteeratut katkaravut ja valkosipuliaioli. Ja tietysti barbecueribsit ja coleslaw. Siis aika kesäinen setti, säästä huolimatta. Kivaa lauantaita!

Share
Ladataan...

Kommentit

Juuri alkoi aurinko paistamaan, joten sää suosii kesäherkkuja :) ihana menu teillä viikonlopuksi, odotan innolla postauksia!

Fanni ja Kaneli

Täällä sateisen harmaata, mutta ei anneta sen häiritä. B lähti vielä kauppaan hakemaan muutamia lisäyksiä coleslaw-salaattiin - ja viiniä:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nam nam, niin herkullinen postaus taas Tiina, ai että! :)

Fanni ja Kaneli

Kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko sulla joku spesiaali tapa tehdä ribsejä? Niistä on tulossa meidän tämän kesän grilliherkku number one :)

Fanni ja Kaneli

Kesälomalla hifistellään joskus eri resepteillä, jossa hitaasti kypsennetään ribsit ja tehdään oma kastike. Amerikkalais-suomalaisessa keittiössämme tästä reseptistä ollaan tykätty erityisesti. Ensi kesäksi ollaan ajateltu korealaisten ribsien kokeilua.

Kotioloissa ollaan nyt tehty pikaribsejä, jotka on haettu valmiiksi maustettuina lihamestarilta ja pintaan sivelty valmista barbecuekastiketta, extra smokey tietysti :)

Kommentoi

Ladataan...