Pehmeä ja tulinen selleri

Ladataan...
Fanni ja Kaneli

Olen yrittänyt opetella syömään selleriä jo pitkään. Kuullotettu selleri sen teki - pelkäämäni sellerin kitkerä maku on tipotiessään! Tulinen chili ja voissa pehmennetty, mutta vielä rapea selleri. Se sopii lisukkeeksi vaikkapa uunilohelle. Sellerin ystäville ja sitä karttaville, suosittelen kokeilemaan!

Kuullotettu selleri (4 annosta)

- 1 nippu selleriä (noin 6 vartta)
- 1 rkl voita
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl kuivattuja chilihiutaleita

Pilko sellerinvarret paloiksi. Kuumenna voi ja oliiviöljy keskilämmöllä pannulla. Kuullota sellereitä pari minuuttia. Lisää joukkoon chilihiutaleet ja kääntele sellereitä pannulla vielä muutama minuuttia lisää. Tarjoile heti.

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt täytyy myöntää että olen vasta lähiaikoina ruvennut tykkäämään selleristä! Jostain kumman syystä kauppakassiin eksyi nippu selleriä, alitajuntani yritti vissiin viestitellä ettei se niin pahaa ole kun luulen. Ja eihän se ollutkaan. Keitoissa ja muhennoksissa ihan must! Ehkä se raakanakin kohta rupeaa uppoamaan :o)

Kira

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyy kokeilla! Kiitti vinkistä :) Olen kerran elämässäni syönyt selleriä ja en kovin innostunut juurikin tuon kitkerän kummallisen maun takia..

www.tyttokylmanmaan.blogspot.com

Fanni ja Kaneli

Kira, sama juttu täällä :) Ja lohikeittoon se sopii täydellisesti.

Sara, sun käsityöblogi on aivan ihastuttava. Kiva kun jätit kommentin niin löysin sinne!

Pakko kokeilla, koska en myöskään pidä selleristä (paitsi sinihomejuustodippiin dipattuna ;)) ja olisi kiva syödä sitä välillä niin että ei irvistele koko ruokailun ajan :D

Fanni ja Kaneli

Joku meitä vaan viehättää sellerissä kun yritetään irvestylystä huolimatta syödä :) Kokeile tosiaan tällä reseptillä - se oli aika yllättävän eri makuista kun raaka selleri.

Kommentoi

Ladataan...