Ladataan...
Fashionweek

Intoa puhkuen, mutta samalla hieman haikeudella Lilyä kuluneista kuukausista kiittäen kirmaan uusien haasteiden pariin. Oli hienoa olla osa tätä tiimiä, mutta nyt tuli tilaisuus, josta ei kertakaikkisesti voinut kieltäytyä - ja joka on pitänyt viime aikoina niin kiireisenä, että hyvä kun olen täällä ehtinyt pyörähtääkään.

Jatkossa blogini löytyy osoitteesta http://fashionweek.costume.fi. Toivotan teidät hyvin lämpimästi tervetulleiksi myös sinne. Blogilistan, Facebookin tai Bloglovinin kautta seuraavien ei tarvitse suorittaa mitään toimenpiteitä, mutta te muut - poimikaahan uusi osoite talteen ja tulkaa piristämään kommentilla!

Nähdään uudella alustalla! x

http://fashionweek.costume.fi/

Share
Ladataan...

Ladataan...
Fashionweek

Kuvissa vilahtaa eilisen asu silkkihuiveineen ja varastosta haettuine puukenkineen, Good Life Coffeesta mukaan otettu iltapäiväkahvi sekä kesän ensimmäinen alennusmyyntiostos - valkoinen kotelomekko, jonka meinasin pukea huomenna ystävän valmistujaisiin. Mekon kanssa ei parane nauttia punaviiniä ja purkkirusketuksen on onnistuttava kerrasta nappiin.

Aurinkoa perjantaihin!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Fashionweek

Käytin aamuisen bussimatkan Stella McCartneyn raikkaiden "kukkatapettiprinttien", skarppien olkapäiden ja leveiden, jopa trumpettimaisten lahkeiden ihailemiseen. Häkellyin hieman siitä, kuinka tuoreelta eläinkuosi näyttää puhtaanvalkoisen ja auringonkeltaisen parina ja meinasin hurutella pysäkkini ohi.

Kuvat ovat peräisin Stellan järkkäämistä grillibileistä. Aina yhtä upea Hanneli taitaa ainakin viihtyä voimailulaitteen seurassa...

kuvat: vogue.com

(ps. Tarvitsisin tämän tai tämän lauantaiksi.)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Fashionweek

Kukas malli se siinä poseeraa tähtimikroissaan? Kyllä - nuori Carine Roitfeld.

Share
Ladataan...

Pages