@ Dynastia

Ladataan...
Fashionweek

Kävin eilen kampaamo Dynastiassa testaamassa TRESemmén uutta, kaksihaaraisille suunnattua tuotetta. Eeli taiteili hiuspehkoon rennot laineet ja ilta jatkui Namun terassikauden avajaisiin. Olipa muuten ihanaa huomata, että nahkatakilla ja silkkimekolla tarkeni istuskella ulkona tuntikausia!

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpas ihanat hiukset! : )

www.terhins.blogstpot.com

Anniina (Ei varmistettu)

Hienon hieno nahkatakki myös! Onhan aitoa nahkaa? Mistä moisen olet löytänyt? Minullakin olisi nahkatakin metsästys edessä. Kivan mallisia nahkatakkeja vielä löytää ja mukavilla yksityiskohdilla, mutta kun kriteerit nahan tuntuun on tiukat (pehmeääkin pehmeämpää, ohutta mukautuvaa nahkaa), tuntuu ettei oikein hyvää ole löytynyt. Vinkkejä ihanan nahkatakin löytämiseen siis otettaisiin kiitollisena vastaan!

Johanna P
Fashionweek

vierailija: kiitos! en saa ikinä itse tuota "etuheittoa" noin kivasti! saati kestämään...

anniina: juu on aitoa ja superpehmeää nahkaa! Omani on asokselta, mutta noita tismalleen samoja ei saa enää... en ole nyt oikein kiinnittänyt huomiota nahkatakkitarjontaan... hmmm... zara? carlings?

Mira - poptart (Ei varmistettu)

Oi oi oi toi tukka aiheuttaa melkoista katkeruutta, sun hiukset on aivan täydelliset!

http://poptartdame.blogspot.com/

Tiina/Lakerilla (Ei varmistettu)

Haa! Sait siis ton saman nahkiksen vielä silloin viime vuonna tilattua? Köpiksessähän sä mun takkia testailit elokuussa. :)

Kommentoi

Ladataan...