hattaraa

Ladataan...
Fashionweek

 

Ihastuttavaa naistenpäivää!

Omaan aamuuni kuuluu croissantin muruset puserolla sekä paitaan matchaavat pastellikynnet.Vähän on olo niin kuin Mattelin suosikkihahmolla, enää puuttuu vaaleat kultakutrit.

x

---

It's International Women's day so baby pink is a must!

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Se on mustaharmaa lippis on H&M:n miestenosastolta - mahtava paikka naisihmisen shoppailla. :D

reettavee.blogspot.com

Johanna P
Fashionweek

hei kiitos! ;) H&M:n miestenossu on kyllä aarreaitta!

Jas (Ei varmistettu)
anskusiili (Ei varmistettu)

Ihanaa, kun oon löytänyt sun blogisi uudelleen. : ) Muistan, kun luin joskus todella kauan aikaa sitten sinun vanhaa blogiasi, juuri kun olit aloittanut sen. Olet vain kaunistunut ja kuvien laatu on tosi mahtava nykyään!

Johanna P
Fashionweek

Jas: thank you! :)

anskusiili: Sun nimimerkki vaikuttaa jotenkin tutulta?! Kiitos paljon, kivaa että on niin paljon"entisiä/vanhoja" lukijoita täällä :)

jennyj (Ei varmistettu)

Ihana väri! Montako kerrosta tuollaiseen tulokseen vaaditaan? Onko se sellaista helposti raidoille jäävää? Mulla on etsinnässä juurikin tuollainen täydellinen vaaleanpunainen :D

Johanna P
Fashionweek

Jennyj: joo tuo raidoille jääminen on kyllä ongelma tämän lakan kanssa! Noissa on vain yksi kerros, useampi tuottaa helposti jopa neonhohtoisen värin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi, oon lukenut sun blogia joskus aikoinaan ja tosi kiva ku oot jatkanu, sun tyyli on ihana! mistä toi vaaleenpunanen neule on? se näyttää nimittäin just täydelliseltä!:)

Johanna P
Fashionweek

vierailija: moi! neule on gina tricotin :)

Kommentoi

Ladataan...