koneen kätköistä

Ladataan...
Fashionweek

Ennen kuin siirryin ns. nykyaikaan älypuhelimen myötä, keräilin silmää miellyttäviä kuvia tietokoneen inspiraatiokansioon. Alun perin tarkoituksena oli, että sieltä voi sitten ammentaa ideoita pukeutumiskriisin yllättäessä, mutta näin en kylläkään muista koskaan tehneeni?

Sisustuskuvia olen tallentanut kiintolevylle myös melkoisen määrän, sillä vaihdoin osoitetta vuoden alussa. Sisustusmakuani voisi kuvata sekoituksella pelkistettyä ja vintagea pienellä rosoisuudella maustettuna. Are you happy? kysyi läppärini taustakuva pitkän aikaa. Tällä hetkellä vastaan että yes. ”Keep doing whatever you’re doing”.

Modernimman luurin myötä olen alkanut harrastaa inspiraatiokuvien tallentamista puhelimen kuvakansioon. Tällä hetkellä Samsungin kansiossa on lähes tusinan verran erilaisia lamppuja jotka haluaisin hankkia. Ja tietysti parit kengät.

(kuvat ovat peräisin mm. seuraavista blogeista: emsedge, song of style + fashion squad)

Share

Kommentit

jippii! (Ei varmistettu)

Jee! You are back!! Ihanaa :)

mee (Ei varmistettu)

Arvaa vaan kuinka paljon olen toivonut että palaisit blogimaailmaan! Olet tyylillisesti, ihmisenä ja kirjoitustyyliltäsi ollut aina mun suosikkibloggaaja :) olin niin onnellinen kun kirjoittelit aikanasi trendiin mutta vielä onnellisempi olen kun pääsen taas seuraamaan blogikirjoituksiasi.

LUV UU! =)

ee (Ei varmistettu)

Jee Tulit takaisin! Olit ihan ensimmäinen bloggaaja jota rupesin ihan toden teolla seuraamaan ja harmittikin kauheasti kun lopetit. Tervetuloa takaisin! :))

Johanna P
Fashionweek

jippii!: iso hymynaama! :)

mee: oiii ihanaa <33

ee: kiitos, tuntuu kivalta! :)

Kommentoi

Ladataan...