@ Olav

Ladataan...
Fashionweek

Olin eilen Jussi Salmisen Olav-merkin ihka ensimmäisessä, AW 12/13-näytöksessä Galleria Kalhama & Piipossa. Revulsion-nimeä kantavassa mallistossa nähtiin huikaisevan kauniita, laskeutuvia ja läpikuultavia materiaaleja sekä ryhdikkäitä huopamaisia kankaita. Malliston pääinnoittajina ovat toimineet kauhuelokuvat, joten värimaailmassa nähtiin pääasiallisesti mustaa ja harmaata.

Pidin tästä kokonaisuudesta erityisen paljon. Pusero on kainaloista täysin avoin ja hameen helma ylettyy koskettamaan lattiaa.

Pienenä värinpilkahduksena nähtiin muun muassa murrettuja vedensävyjä. Upeasti laskeutuva mekko oli myös yksi suosikeistani.

Ihastuttavat seuralaiseni Irene ja Erika. Kyllä - siskoksia ovat.

Teemun Acne-henkeen tuunattu, oversize-farkkutakki ja Liisan huikea kukka-asu.

---

Pictures from yesterday. I was invited to see Olav designs very first fashion show. The collection was inspired by horror movies!

 

Share

Kommentit

annukka_ (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa että olet palannut! Juurikin eilen blogeja selatessani mietin sinun vanhaa blogiasi ja surkuttelin kun lopetit bloggailun sillon. Seurasin sitä melkein alkuajoista ja oli ehdottomasti lempparini siihen aikoihin.
Ja mitä minun silmäni äsken blogilistalla näkivätkään... nyt on suupielet ihan korvissa ja kaikki postaukset luettu :) Ihanaa!

rosalies (Ei varmistettu)

Toi toisen kuvan mekko<3 ah

http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

Teemu
Thing for the Bling

:) Missäs välissä sä noi kuvat musta otit?

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikä, ihanaa että olet palannut takaisin! Luin sun blogia silloin aivan innoissani, sulla on todella kuvaukselliset kasvot, ja aivan mahtava tyyli.
Yhdestä toisesta blogista bongasin sut siellä olleesta kuvasta tänään ja päädyin tänne.

Joku aika sitten tässä alkuvuodesta yritin muistella mikä sun blogin nimi silloin oli kun sitten lopetit sen pidon, enkä saanu millään sitä muistiini, mut kasvot ei onneks ollu unohtunu minnekään :)

Johanna P
Fashionweek

annukka_: voi, ihanaa kuulla! :)

rosalies: mallistossa oli kyllä paljon kaikkea ihanaa!

teemu: ehtivä nainen ;)

vierailija: kivaa että olet löytänyt tänne! :) pitkä taukohan tässä ehtikin jo olemaan...

Kommentoi

Ladataan...