packing...

Ladataan...
Fashionweek

1. Uusi huulipunasuosikki Pietarista. Vahva oranssi on paras väri kevätpunalle! Tämän perään on kyselty paljon, mutta valitettavasti en ota mitään tolkkua merkistä...

2. Olen koukussa kynsilakkoihin, mutta omistan niin liuskottuvat kynnet, ettei mitkään lakat kestä kovinkaan kauaa siistinä. Minikynsilakka kulkee kätevästi mukana. Kuvan lakka on Lumenen Natural Code-sarjan sävy 35, Pink.

3. Voitin Indiedays Lookbookista lahjakortin Sokoksen verkkokauppaan ja tilasin muun muassa Cleanin Fresh Laundry-tuoksun. Onneksi nettiputiikissa ei ollut kovin laaja tarjonta merkin hajuvesiä - olisi nimittäin iskenyt valinnan vaikeus. Ostin reilu vuosi sitten miniatyyrisetin, jossa oli viisi Cleanin tuoksua. Käytin ne kaikki loppuun enkä silti osannut päättää suosikkiani.

4. Uuden huulipunan kanssa sopii vanha huulikiiltolemppari. Omistan hirvittävän määrän huulikiiltoja, mutten käytä niitä juuri koskaan...

5. Otan reissuun yleensä kertakäyttölinssit niiden helppouden ja hygieenisyyden takia. Normaalisti käytän kuukausilinssejä, mutta en jaksa raahata isoa piilolinssinesteputelia mukanani. Sain Dailiesin piilolinssit kokeiluun Lensonilta.

6. Biothermin geelivoide loppui ja ostin tilalle hinta-laatusuhteeltaan loistavan Nivean tuotteen. Tuoksuu ihanan puhtaalta ja tuntuu naamassa kivalta.

7. Trendin ja Aussien blogigaalasta saatu goodie bag sisälsi mm. ihanan tuoksuisen  curl definition & soft feel-seerumin. Se saa puhtaan tukan tuntumaan vieläkin puhtaammalta.

8. Käärmekuosinen meikkipussi H&M. Tarvitsisin isomman.

Share

Kommentit

Kiia (Ei varmistettu)

Kauniita, inspiroivia kuvia. Saanko kysyä, että mitä kameraa käytät? Oikein hyvää pääsiäistä!
t. Kiia

Johanna P
Fashionweek

kiia: kiitos! kamerani on canonin 1000D ja linssi 50mm 1.8 :)

Alexa (Ei varmistettu)

Sä oot kyllä semmonen sommittelun mestari! Ja hyvä kuvaajakin vielä.:)

Ihanaa pääsiäistä!

xx A

Johanna P
Fashionweek

alexa: ooh, voi kiitos :) ihanaa pääsiäistä sinnekin! x

http://www.maddenim.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Näyttää hyviltä tuotteilta, mutta ekaksi kiinnitin huomion kauniisiin kuviin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
onko tuo H&M:n meikkipussi uusi? Näyttää kivalta..
Ja ihania kuvia, lainasin äitiltä tuota pinkkiä kynsilakkaa, aika karkkimainen väri :P

Kommentoi

Ladataan...