Statement necklace

Ladataan...
Fashionweek

Aah, Nasty Galissa on harvinaisen upeita statement-kaulakoruja. Suurin osa on opiskelijaystävällisissä hinnoissa, mutta esimerkiksi helmin koristelluista saa maksaa reilummin.

Olen yleensä aika huono korujen käyttäjä. Tykkään pienistä ja yksinkertaisista helyistä, jotka sopivat joka päivä käytettäviksi. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut ymmärtää myös hieman suurten korujen päälle. Järkälemäinen kaulakoruhan on aivan nerokas keino saada asuun pientä nostetta ja luksusta. Eihän sen pitäisi tulla ihan uutena juttuna...

Pieleen kuitenkin mennään hyvin helposti siinä vaiheessa jos edullinen koru näyttää edulliselta. Esimerkiksi H&M:n ja Gina Tricotin koruosastoilla on usein vähän tätä ongelmaa, sillä samaan koruun on haluttu laittaa vielä ja vielä jotain pientä ihanaa strassia. 

Oma vinkkini on se, että jos ei ole varaa laittaa satoja euroja kaulakoruun, kannattaa etsiä edullisten joukosta jotain hieman pelkistetympää ja vältellä liiallisesti sädehtiviä elementtejä. Ne paljastavat helyn rihkamaksi hyvin helposti.

Olivia Palermon käädyt eivät taida olla sieltä halvimmasta päästä?

Share

Kommentit

reetta v. (Ei varmistettu)

Ovatpa nuo korut hyvännäköisiä!

Nina Hovinmaa
Nina Hovinmaa

Olivia Palermolla on homma hanskassa tämän statement necklace-asian suhteen! Mukavaa että olet jatkanut bloggailua!

 

<3Ninnis

ninniksenblogi.blogspot.com

Johanna P
Fashionweek

reetta v., no eikös! en ole koskaan tilannut nasty galista, mutta pitää ottaa selvää minkälaiset toimitusehdot tänne pohjolaan on ;)

nina: no on kyllä! ja hei kiitos paljon :)

Eihän sen pitäisi tulla ihan uutena juttuna...

Vaikka ei olisikaan, todella hyvä kun muistutat! ;)

ss (Ei varmistettu)

onko tuo sinipunainenkin nasty galista kun en löytänyt? kauneinta mitä olen pitkään aikaan nähnyt!

laurab (Ei varmistettu)

ostin juuri hennesistä tämän korun kultaisena http://www.hm.com/fi/product/97406?article=97406-A#article=97406-A .. oisiko se yhtään sellainen mitä etsit? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ei mua haittaa vaikka rihkamalta näyttäisikin:) En yritä esittää muuta kuin sitä mitä olen: opiskelija:)

tiukuu (Ei varmistettu)

Vähän särähti korvaan toi rihkama. Mä en tiennytkään, että halvatkin asusteet pitää saada näyttämään arvokkailta. Eikö sitä nyt vois olla vaan ihan reilusti HM. :)

Johanna P
Fashionweek

styleornot: pitää itseäänkin välillä muistutella ;)

ss: on juu, olisikohan tilapäisesti loppu tms?

laurab: huomasinkin tuon eilen hennesillä! siellä on nyt aika laajat kaulakoruvalikoimat :)

vierailija: pääasiahan toki on, että itse tykkää! :)

tiukuu: kuulosti ehkä turhan kärkkäältä. Itse ehkä lähinnä mietin sitä, että esimerkiksi h&m:n koruosastolla on välillä helmiä, jotka on kovin edullisia, mutta näyttävät hintaansa paremmilta. Ja tuo vinkki liittyi siihen kuinka nämä voi bongata jos tuntuu epävarmalta. Sitä tavaara kun on paljon, niin joukkoon mahtuu niitä priimoja ja sitten taas aika mauttomiakin kappaleita.

Ja totta kai saa olla reilusti H&M. Tuollaisen statement-kaulakorun kanssa vaan omasta mielestäni mennään helposti pieleen, jos se näyttää liian rihkamalta.

tiukuu (Ei varmistettu)

No totta kyllä, näissä on helppo mennä ihan metsään! Tosin ei sun naamalla ja tyylitajulla. :)

Kommentoi

Ladataan...