15 missed calls / St. Petersburg

Fiction is my thing

Nythän kävi niin, että muiden minilomien ja -lomattomuuksien (osa kevään tulevista reissuista on siis työhön liittyviä) lisäksi pääsen viettämään pienen hetken Pietarissa - kiitos onnettaren ja Lily matkustaa -palstan! Kaupunki on minulle ennestään tuntematon (aika anteeksiantamatonta suomalaiselle arkkitehdille, I think), joten odotan irtiottoa arjesta ihan täysillä. Kamera tulee olemaan ahkerassa käytössä ja samalla pääsee vähän testaamaan todella ruostunutta kielipäätään. Kivvaa!

Aiheen kunniaksi ripaus venäläistä musiikkia. Ja voi pojat, että hyvää moista on hankala löytää - viimeistään sanat tai laulutyyli vievät mielikuvat turhan lähelle Balkan-henkistä joikailua, joka ei vastaa mielikuvaani keskiviikkoiltapäivän kepeästä soundtrackista.

Seitsenminuuttinen instrumentaali post-rock-pläjäys bändiltä nimeltä Белые Флаги Зажигайте Медленно sen sijaan toimii kuin nakutettu.

 

Kommentit

Anna Karhubear

Onnea kisavoitosta! Venäläinen musa on minulle aika tuntematon manner kielimuurinkin takia (öö, varmaan Regina Spektoria ei lasketa venäläiseksi?), joten tuollainen instrumentaalipläjäys on hyvä ensikosketus :)

bubble
Fiction is my thing

Kiitos! Hmm, emmä ehkä Regina Spektoria tähän kyllä laskisi. Ja sen lisäksi ainoa kontaktini venäläiseen musiikkiin taitaa olla t.A.T.u. :D Mutta instrumentaaleissa sävellyksissä maalla ei ole väliä!

Anna Karhubear

Ai niin, tatuskat tietty! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.