Your yellow hair is like the sunlight.

Ei kaupan kassajonossa tai kuntosalilla oikeasti tapaa elämänsä rakkautta. Jostain syystä naistenlehdet haluavat vakuuttaa tällaista höttöä lukijoilleen, mutta ehei, tämä tyttö todellakin tietää toisin.

***

Kaadettuani samana päivänä ostetulle paidalle lasillisen punaviiniä, päälläni nousuhumalassa puettu lainapaita, kaikkien kavereiden lähdettyä kotiin, heitin suuhuni eksyneen viinin tuomalla uhmalla takin niskaani ja lähdin yksin yöhön.

Kuinka kliseistä, kuinka klassista, mutta se oli menoa yhden katseen jälkeen. Elettyäni nyt onnellisessa symbioosissa viisi kuukautta, en ikinä enää  epäile baarirakkauksien vakavuusastetta.

***

Lauantaiyönä kahden aikaan, kun tämä suurien tunteideni kohde makasi lattialla ämpäri kainalossaan ja mumisi epämääräisiä, mietin, että tässä sitä taas ollaan.

Pidetään huolta aikuisen miehen kokoisesta pikkupojasta, joka ei tunne omia rajojaan. Yritin esittää äreää, epäonnistuen kuitenkin surkeasti.

Tässä sitä taas ollaan, enkä olisi mieluummin missään muualla. Ah, rakkautta.

P.S. Kaiken voi antaa anteeksi, kun saa tuliaisena grilliltä ostettuja ranskalaisia ja boolimaljan sävyttämän tulkinnan tästä kappaleesta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.