Eka kerta

Fitness Führer

Nyt muuten jännittää.

Tämä.

 

 

***

I'll run my first half marathon tomorrow - as a pacemaker that is. I'm so nervous!

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Voi että, olisin juossut niin kovin mielelläni ekan puolikkaan sinun kintereilläsi! Pyh.

Ensi vuonna parempi tuuri, kenties.

FFFifi
Fitness Führer

Joo, aion ehdottomasti jatkaa jänistelyä, se oli niin kivaa! Toivottavasti tulet pian kuntoon ja pystyt jatkamaan taas :)

Mindeka
Ma-material Girl

Mitä kautta muuten pääsit jänikseksi? Olisi kiva kuulla, onko sellaiseen tunkua (vai puutetta), eli voinko luottaa siihen, että jos ilmoittaudun ensi vuonna, pääsenkö juoksemaan kintereilläsi ;)

Ja kiitos, kyllä tästä vielä noustaan.

FFFifi
Fitness Führer

Tunnen järjestäjänä toimivan Runner's High -juoksukoulun tyypit, ja kun he kyselivät vapaaehtoisia jäniksiä niin vastasin että voisin tulla. Ei tässä ainakaan tuntunut hirveä tunku olevan, en sitten tiedä miten paljon on yleensä.

Kyllä mä koitan tonne änkeä ensi vuonnakin, voithan sä laittaa sinne organisaatiolle viestiä, että haluat ehdottomasti mut jänikseksi tai muuten et tuu ;D

Mindeka
Ma-material Girl

Joo, hyvä idea!
"Ilmoittaudun yhdellä ehdolla..."

 

rookie (Ei varmistettu)

Tää niin ilahduttaa mua! Olen ensikertalainen, ja tää sun blogi on tsempannut mua tosi paljon juoksuharrastuksessa :) nyt kun näin tän, niin ympyrä jotenkin sulkeutuu ja tuli turvallinen olo! Toisaalta haluisin tähdätä 2h20min aikaan, mut saa nähdä!

FFFifi
Fitness Führer

Tosi kiva kuulla! Mitä aikaa lähdit juoksemaan ja nähtiinköhän me eilen? Ja miten meni?

rookie (Ei varmistettu)

Tosi kivasti meni :) Lähdössä jäin jotenkin teistä vähän jälkeen, mutta sain kiinni Pasilassa ja Arabianrannassa ohitin! Aikaa meni lopulta reilu 2h 20min :) Ogeliin asti juoksu oli mukavaa, mutta sitten alkoivat ne mäet ja laskut. Pasilan aseman mäessä meinasin hyytyä. Mut vikat kolme kilsaa vedin kovaa ja ohittelin porukkaa Töölönlahdella ;) kaiken kaikkiaan oon älyttömän ylpee itestäni!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.