Frozzypack-arvonnan voittaja (ja eväsvinkkejä!)

Fitness Führer

Päätellen Frozzypack-arvonnan suosiosta muutkin kuin minä ovat kyllästyneitä banaaneihin ja välipalapatukoihin!

Itse olen kyllästynyt myös samoihin ruokiin muutenkin. Silloinkin kun eväät saa kylmään, päädyn paniikissa ostamaan ne vanhat tutut jutut, kun en keksi muuta. Olen syönyt aivan kylläkseni mozzarellahelmiä, tonnikalaa ja vihanneksia Mexicana (Rainbow-klassikko) ja raejuustoa. Siksi pyysin arvonnan osallistujia jakamaan eväsvinkkejään, ja sieltä tuli lukuisia mainioita ehdotuksia erilaisista salaateista monenlaisiin täytettyihin leipiin (ja jopa suklaan jemmaamiseen salaatinlehtien alle!). Käy kurkkaamassa eväsinspiraatiota arvonnan kommenteista!

Itsehän mietin, että myytäisiinköhän minulle frozen yogurtia suoraan rasiaan vai kieltääkö joku hygieniamääräys sen? Vinkkinä muuten, että jos jossain on tarjolla frozen yogurtin päälle halvaa, niin ota! Kreikassa* todellakin osataan nämä jutut.

Niin se arvonta. Arvonnan satunnaisgeneraattorina toimi vieressä istunut, asiasta mitään tietämätön puoliso, ja tämän onnettarena toimimisen seurauksena Frozzypack-eväsrasiat voitti nimimerkki NinaK, onnea!

Frozzypackin ideanahan on siis pakastimessa jäädytettävä kansi, joka pitää rasian sisällön tuoreena ja kylmänä huoneenlämmössäkin. Aivan kuten kommenteissa todettiin, boksi on parempi kuin sata jänistä! Lisätietoa ja jälleenmyyjät löydät Mastermark Brands Oy:n sivuilta.

 

*Arvaa kuka lähtee Kreikkaan marraskuussa! Ateenan maratonille!

***

NinaK got the Frozzypack lunch boxes and can now enjoy her cold food cold and her warm food still fresh - anywhere!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.