Indiedays Blog Awards 2014 - oliko #pakaragate vuoden blogiteko?

Fitness Führer

Muistatko vielä, kun Iltalehdessä zoomailtiin hanuriin ja tultiin siihen tulokseen, että pikajuoksijoiden pakaroista löytyy ylimääräistä? Kyseistä juttua kritisoiva postaukseni on Indiedays Blog Awardsien 2014 Vuoden blogiteko -ehdokas. Sarjassa palkitaan vuoden tärkein blogissa tapahtunut keskustelunnavaus tai kannanotto. Voittaja valitaan äänestyksen perusteella, joten jos olet sitä mieltä että on totaalisen pyllystä kirjoittaa tuohon sävyyn ammattiurheilijoiden (tai kenenkään) takamuksista iltapäivälehdessä (tai missään), niin käy klikkaamassa äänesi minulle.

Menikö täydestä tuo coolin bloggaajan tottuneeseen tapaan esitetty äänestyspyyntö? Ai ei? No tässä sitten vielä se oikea versio: OOOOO!!!!! Olen ehdolla!!!!! MITEN SIISTIÄ!!!! VÄHÄNKÖ HALUAISIN VOITTAA!!! ÄÄNESTÄ MINUA!!!! KIITTI TOSI PALJON!!!! SORI ETTÄ HUUDAN!!! Ja käytän hulluna huutomerkkejä MUTTA MITEN SIISTIÄ!!!

Äänestysaikaa on 6.4. asti, ja äänestäneiden kesken arvotaan arvotaan ASUS Fonepad 7 ja 5 lippupakettia Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan. ESIM. MINUT SIIS JOS ÄÄNESTÄT IHAN HULLUN LAILLA! PAKOTA KAVERITKIN!

Yritän rauhoittua tässä. Pääasiahan on se, että asia sai paljon näkyvyyttä, ja toivon mukaan jotain asenteitakin muutettiin. MUTTA SILTI VUHUU!!!

Äänestämään pääset siis tästä linkistä! Kiitos!

***

I'm a nominee in Indiedays Blog Awards 2014. How cool! If you think that my post about Iltalehti's inappropriate article handling world champion runners butts & thighs was the most significant blog post of 2013, please cast your vote here. Or if you just want to show your support, I don't ask any questions, I ask only for the votes! Thanks!

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Done :)

FFFifi
Fitness Führer

Kiitos!!!

Lähetithän myös jo äänestämään painostavan viestin kaikille tuntemillesi ihmisille (ja myös muutamalle tuntemattomalle)? :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Kyllä, sekä naapurin koiralle.

FFFifi
Fitness Führer

Hienoa!!! Ehkä koira voittaa myös pääsyliput bileisiin :D

Sagu (Ei varmistettu)

Äänestin sua, ei olisi tullut mieleenkään mikään muu!

FFFifi
Fitness Führer

Kiitos kovasti!

FFFifi
Fitness Führer

AAAAAA!!! lmao rofl rolf mitä!!

Kiitti :D

Sokkade (Ei varmistettu)

Naps ja Kops, sinne meni ääni ;)

FFFifi
Fitness Führer

Kiitos!!!

Kristaliina
Puutalobaby

Oli!

En ole kyllä muita ehdokkaita käynyt katsomassakaan, mutta ei varmasti tarvitsekaan, koska kyllä se pakaragate oli ihan omaa laatuaan. Eipä kyllä tule mieleen mitään muuta niin isoa keskustelunavausbloggausta viime vuodelta. Äänestän! Varmasti voitat!

FFFifi
Fitness Führer

Kiitos!

Noo siellä on kaikkia jättiblogeja mukana äänestyksessä, että... Mutta toki kovasti haluaisin voittaa :D

Vau mikä vauva!

Jeejee! Mä haluan myös voittaa ton asus fonepad 7 vaikka en ees tiedä mikä se on!

FFFifi
Fitness Führer

Se on fonen ja padin yhdistelmä!!! Uusinta teknolokiaa!!! Mulla ei ole hajuakaan mikä se on XD Mutta mitä useamman ihmisen pakotat äänestämään sitä todennäköisempää on että saat sen! Koska käsket niiden antamaan sen sulle sitten tietty :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.