Mauttomin haussa eli paras proteiinijauhe (plus alekoodi!)

Fitness Führer

Yhteistyössä CupoNation.

Aina silloin tällöin minulta kysellään palkkareista, eli palautusjuomista. Että käytänkö, ja mitä käytän. Kaikkein yleisin kysymys kuitenkin on: Miten pystyt juomaan niitä?

Pakolla juon silloin kun kyseessä on vaikka juoksutapahtuman päätteeksi käteen lykätty tetra epäilyttävää tahmaisaa litkua. Valmissekoitukset kun ovat harmillisen usein epäilyttäviä. Positiivisia poikkeuksia onneksi löytyy, mutta ensisijaisesti tykkään sekoitella juomani itse proteiinijauheesta.

Mistä päästäänkin seuraavaan ongelmaan ja seuraavaan usein toistuvaan kysymykseen: Mikä proteiinijauhe ei maistuisi ihan ******lle? Olen testannut useita eri valmistajien tuotteita, jotka on tehty useista eri proteiininlähteistä. En ole ollut kovin innostunut tästä testaamisesta, vaan ostanut jotain muuta kuin vakkarimerkkiäni vain silloin, kun en jaksanut lähteä sitä ostamaan. Virhe. Yleisesti ottaen jauheet maistuvat kammottavilta, eritoten maustamattomat, joita suosin.

Maustamaton jauhe on suosikkini, koska sitä on kätevä lisätä smoothieen tai vaikka kylmään kahvijuomaan. Itse kippaan sitä niin pelkästään marjoista kuin marjoista/ hedelmistä ja esimerkiksi rahkasta tai jugurtista tehtyyn palkkariin. Tällainen vaihtoehto on parempi kuin pelkästään maustetusta jauheesta tehty palautusjuoma, kun mukana on kuituja ja vitamiineja. Ja makukin on miellyttävämpi! Niin...kunhan sen proteiinijauheen maku on siedettävä!

Paras eli ehdottomasti miedoimman makuinen proteiinijauhe on Star Nutrition heraproteiini Whey-80, jota ei valitettavasti saa ruokakaupoista, vaan Fitnesstukusta. En ole enää töissä Fitnesstukun kulmilla, joten tuntuu työläältä lähteä sitä hyllystä hakemaan, varsinkin kun myymälässä ei ole kaikkia tuotteita aina paikalla. Netistä ärsyttää tilata kun pienempiin ostoksiin tulee postimaksut päälle.

Googlaamalla onneksi löytyy alekoodeja, joilla saa osan hinnasta pois. Cuponationilta löytyy vielä tovin voimassa oleva Fitnesstukku alennuskoodi, jolla saa -10€ tilauksesta, jos tilaa yli 30 eurolla. Abauttiarallaa ne postikulut, ja laiska on iloinen! Kyseinen alennuskoodi on voimassa kaikille asiakkaille, ja se koskee kaikkia tuotteita. Samalla vaivalla saa pakettiin muutakin, Fitnesstukku myy kaikenlaista treenivaatteista juoksumattoihin, joogasukista ateriankorvikkeisiin ja shampoista vitamiineihin.

CupoNation on nettishoppailuun alennuskoodeja tarjoava yritys, jolta löytyy koodeja yli 700 verkkokauppaan, kannattaa siis kurkata sinne mitä nyt onkin ostamassa. Koodeja käyttääkseen ei tarvitse rekisteröityä, eikä jatkuvan seulomisen ansiosta tarjonnasta pitäisi löytyä hermoillekäyviä vanhentuneita koodeja.

 

Yhteistyössä CupoNationin kanssa. Linkit ovat tavallisia linkkejä.

***

Many of the ready-made protein drinks are not to my taste. I like to mix my own drink by adding natural protein powder to berry or fruit smoothie. Using real fruits instead of flavoured protein powders is better - both what comes to taste and what comes to benefits. I use Star Nutrition Whey-80 from Fitnesstukku.

Kommentit

cmilla (Ei varmistettu)

Itse laitan tuota whey-80 aina aamupuuron sekaan ennen keittämistä! Ei maistu missään, mutta pitää nälän loitolla pidempään :) suosittelen joskus kokeilemaan!

FFFifi
Fitness Führer

Mä syön tätä kanssa pääasiassa siksi, että pysyy nälkä pidempään poissa :D Aamulla olen huono syömään ja sitten ärsyttää kun on heti pyörtymässä nälästä. 

Suvi K.
Sisunainen

Mä meen ihan sellasella jauhe ja mausteet -ratkasulla, koska se on helpointa. :D Mikä muu edes on näiden pulvereiden idea? Sportlifen Recovery+ on ollu käytössä jo pidemmän aikaa ja hyvin maistuu. :)

FFFifi
Fitness Führer

Mä luulen, että suurin osa käyttää just maustettua jauhetta ihan pelkilteen (plus tietty vesi/ maito tms.)?

TanjaH

Mä tykkään Performancen pistaasin makuisesta ja sitten niillä on suklaa-kookosmakuinen kanssa, joka on tosi hyvän makuinen :) Täällä Turussa niitä saa ostaa Sali82:lta ja verkkokaupasta tehoravinne.fi.

FFFifi
Fitness Führer

Mulla ei oikein ole kokemusta noista maustetuista, mutta suklaa-kookos kuulostaa kyllä hyvältä :)

tiippa (Ei varmistettu)

Oman kokemuksen mukaan maustamattomista heroista tää kyseinen on minunkin mielestä paras! Muut, mitä olen maistanut ovat Leaderin ja Fastin, mutta hyi olkoon.. Kiitos alekoodista, menee käyttöön :D Tää Star Nutritionin menee mulla ihan hera+vesiyhdistelmälläkin ihan helposti, jos ei jaksa kummempia värkätä. Mutta miksä toi kylmä herakahvijuoma on? Kahvia+heraa? :D

FFFifi
Fitness Führer

Näin on! Joo samat oon maistanut, ja ei kyllä mene alas :D

Hyvä että meni käyttöön!

Pikakahvijauhetta, vettä, protskujauhetta ja maitoa tai soijamaitoa, mahdollisesti makeutusta :) Teen niinkuin frappen, eli vaahdotan pikakahvin ja veden ja prostkujauheen, ja sitten perään jäitä ja maitoa/ soijamaitoa. Nam!

pums (Ei varmistettu)

Jee kiitos koodista! Ehdin just ja just käyttää sen : ) Oon käyttäny Foodinin heraa, mutta se on 30e/kilo niin välillä piristää budjettia tilata jotain vähän edullisempaa ja kuitenkin aika puhdasta kamaa (kerta nuo roheiinit muutenkin näyttää epäilyttävältä). Aspartaamit yms. on nounou.

FFFifi
Fitness Führer

Hyvä että ehdit :)

Joo muakin vähän epäilyttää, mutta just aamuisin en oikein saa syötyä kunnolla ja muutenkin tuntuu, että usein jää proteiinin saanti vähän heikoksi, niin eiköhän nämä ole ihan ok lisä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.