Miksi kirjoittaa treeniblogia?

Fitness Führer

Oletko koskaan miettinyt, miksi ihmiset, jotka kirjoittavat blogeja jaksavat ja haluavat postailla päivästä toiseen? No, aika monien mielestä kirjoittaminen ja kuvaaminen on kivaa. Ehkä sitä saa jotain sälää tai pääsee tapahtumiin. Mutta on muitakin syitä, ja sellaisia jotka ovat paljon parempia kuin testituotteet ja skumppa showroomeilla. Ai mitä?

No tällaisia:

 

Ja tällaisia:

 

On todella mukava kuulla, että on voinut kirjoituksillaan ilahduttaa ja motivoida sekä rohkaista pyrkimään tavoitteitaan kohti. Tällaiset kommentit ovat todellakin parasta koko hommassa!

(JoO ja Terhiliini, toivottavasti ei haittaa, että nostin nämä tähän framille...)

***

I really like getting this kind of comments: people telling that they have been inspidred by my blog to sign up for a marathon or to keep fit.

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Todellakin! Ja myös just sellaiset palautteet, jos joku kirjoittaa saaneensa iloa muuten kurjaan päiväänsä tms. Tai samastuvansa tai inspiroituvansa tai tai tai... Se on bloggaamisessa jotenkin kaikkein palkitsevinta munkin mielestä - ja sellaisista kommenteista hyvää mieltä takaisin päin itselleen!

FFFifi
Fitness Führer

Juuri näin :)

Lotta Katariina
Pumpui

Se on ihan parasta, että on onnistunut jorinoillaan innostamaan jonkun treenaamaan tai kokeilemaan jotain uutta! Mulle tulee aina superhyvä mieli kun ajattelin sitä kuinka joku innostui mun blogia luettuaan kokeilemaan crossfitiä ja hurahti :)

FFFifi
Fitness Führer

Näin on! Mäkin muistan tuon tyypin, lukijanakin ilahtuu tuollaisista :)

Terhiliini (Ei varmistettu)

Ei haittaa - kiitos kunniasta :) Ja eihän sitä, tiedä jos vaikka joku muu innostuu nyt sinun-innostamasi-minun-innostamana lähtemään rohkeasti tavoitettaan kohti.

Bloggaaminen on käynyt itsellänikin mielessä. Toisaalta kun näitä blogeja on jo niiiin paljon, sitä pohtii, että miten erottua joukosta edes sen verran, että ylipäätään saisi lukijoita (siis muitakin kuin omat tutut ja sukulaiset). Ja toinen pohtimani seikka on se, että jos hyviä blogeja on jo paljon (kuten tämä sinun), niin onko oman blogin pitäminen edes tarpeen? Kai kyse on siitä (mitä tässä kirjoituksessakin juuri totesit), että jos blogin pitämisestä tykkää ja lisäksi vielä kokee itse saavansa siitä palkintona iloisen mielen, niin se kannattaa :)

FFFifi
Fitness Führer

Ehkäpä niin!

Bloggaaminen on tosi kivaa kyllä, että kannattaa sitä kokeilla jos yhtään kiinnostaa :) Hirveästi blogeja tosiaan on, mutta toisaalta niiden kautta löytää samanhenkistä porukkaa. Mä en edes kertonut tutuille ja sukulaisille kun aloitin, kun ajattelin että ei niitä kiinnosta :D

JoO (Ei varmistettu)

Voi että mulle tuli hyvä mieli siitä, että sulle oli tullut hyvä mieli siitä, että mulle oli tullut hyvä mieli... Hyvä kiertämään! :)

Minä aloitin tänä talvena blogin rakkaasta harrastuksestani, lumikenkäilystä. Suurin syy oli se, että vuosien varrella oli kertynyt aiheesta sekä tietoa että tarinoita, joita halusin jakaa.

Eli tämä on tällainen kausiluontoinen aihe ja eipä tullut etelässä kovin hyvä lumikenkäilykausi tänä vuonna mutta ensi talvena sitten lisää.

FFFifi
Fitness Führer

Hyvä näin :D

Joo mullakin on tässä pitkälti se syy, että halusin jutella näistä treenijutuista, irl ei kaikkia ihmisiä kuitenkaan kiinnosta enkä mä hirveästi osaa puhua muusta ;D

Pitäisikin joskus kokeilla lumikenkäilyä, mä en tiedä siitä oikeastaan mitään. Laita linkki niin käyn kurkkaamassa :) (Tai kai sen googlella löytää..?)

JoO (Ei varmistettu)

Tuolta löytyy: http://lumenlumo.wordpress.com/
Sekä tarinoita että tietoa. "Tunnelmia" tageilla löytyy varmaan parhaiten jutut jotka kertovat, miksi jaksan tampata yksin pitkin metsiä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.